Sport

Cristi Balaj, aproape de a fi noul președintele al CFR-ului: „Au fost discuții și e tentant! Nu ascund că îmi plac oamenii din Ardeal!”

Cristi Balaj poate fi noul președinte al lui CFR Cluj.
06.09.2021 | 21:30
Cristi Balaj aproape de a fi noul presedintele al CFRului Au fost discutii si e tentant Nu ascund ca imi plac oamenii din Ardeal
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru a confirmat discuțiile purtate cu șefii campioanei României și a spus că mai urmează să aibă câteva discuții, mărturisind că încă nu a dat un răspuns, însă propunerea i se pare tentantă.

Cristi Balaj s-a gândit și la reproșurile pe care le va primi dacă va deveni oficial al CFR-ului, mai ales că Adrian Porumboiu l-a acuzat de o apropiere față de echipă, în perioada în care activa ca arbitru.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, aproape de a fi noul președinte al lui CFR Cluj

Cristi Balaj a recunoscut că este aproape să devină noul președinte de la CFR Cluj, urmând să mai poarte câteva discuții decisive cu șefii campioanei României:

„Confirm, au existat discuții serioase. Ideea e că în prezent sunt președintele agenției naționale antidoping și urmează săptămâna viitoare să dezvolt subiectul, pentru a vedea că proiectele mele de la agenția antidoping au o finalitate.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut, nu am dat un răspuns, trebuie să văd fișa postului. E onorant, vorbim despre un club mare din fotbalul românesc. Trebuie să se respecte unele criterii peste care nu pot trece, adică fotbal, corectitudine și seriozitate.

Echipele românești dacă nu ajung mai departe în cupele europene, nu pot să acuze arbitrajul, nu de-asta nu merg mai departe”.

ADVERTISEMENT

„Ar fi o lipsă de respect față de mine, față de foștii colegi și față de fotbal. Nu voi influența pe nimeni cu faptul că am fost arbitru. Eu nu mă voi schimba, rămân aceeași persoană. Cine mă vede diferit, e problema lor.

Eu am vorbit cu oamenii care sunt factori de decizie și urmează să dezvoltăm cu toți din organizarea clubului. Am vorbit și cu Dan Petrescu, da.

ADVERTISEMENT

M-aș putea reîntoarce acolo unde am copilărit, unde mi-am petrecut tinerețea și nu ascund că fotbalul rămâne viața mea. Cel mai important e să nu mă schimb.

Eu voi fi suporterul echipelor românești în cupele europene și aș prefera să fiu la un club care e premiant într-o clasă de olimpici, nu într-o clasă de repetenți.

Voi fi obligat să respect regulamentul, și anume să dau declarații calomnioase la adresa altor persoane din fotbal și eu respect întotdeauna regulamentele”, a mai spus Cristi Balaj, la TV TelekomSport.

„E greșeala celor care mă vor privi altfel!”

Dan Udrea, moderatorul emisiunii, i-a amintit lui Cristi Balaj despre acuzațiile venite din partea lui Adrian Porumboiu, care l-a acuzat de o afinitate pentru CFR Cluj, în perioada în care era arbitru în Liga 1.

Cristi Balaj recunoaște că a luat în calcul și astfel de reproșuri, însă nu se teme de acuzațiile care vor veni, mai ales dacă nu există ceva veridic și dovedit, după cum spune chiar el:

„Ar fi problema fiecăruia ce ar spune despre mine. Iau în calcul astfel de declarații, important e că lumea mă cunoaște, iar greșeala e la cei care mă privesc altfel.

Legat de persoana amintită, am rugat-o să dea dovezile de care spune că dispune că eu aș fi avut o apropiere față de clubul CFR Cluj înainte, atât”.

„Nu mă hazardez în a da procente, nu vă ascund faptul că îmi plac persoanele din Ardeal. Rămâne de văzut!”, a încheiat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT