Sport

Cristi Balaj trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – Botoșani 1-1: „Există posibilitatea să pierdem titlul!”

Cristi Balaj trage un semnal de alarmă după remiza CFR-ului cu Botoșani, scor 1-1, anunțând că sunt șanse ca jucătorii lui Dan Petrescu să piardă titlul.
31.01.2022 | 23:00
Cristi Balaj trage un semnal de alarma dupa CFR Cluj  Botosani 11 Exista posibilitatea sa pierdem titlul
ADVERTISEMENT

Președintele CFR-ului consideră că orice echipă trebuie respectat și fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate maximă, chiar dacă diferența de puncte față de locul doi încă este mare.

Fostul arbitru felicită Botoșani pentru determinare și pentru felul în care s-au luptat pentru punctul obținut pe terenul campioanei.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – Botoșani 1-1

Cristi Balaj a tras un semnal de alarmă pentru jucători după CFR Cluj-Botoșani și i-a anunțat că titlul poate fi pierdut dacă aceștia nu vor trata cu seriozitate meciurile pe care urmează să le joace:

„Există posibilitatea să pierdem campionatul, pentru că celelalte competitoare sunt bune, mă refer la FCSB și la Craiova, nu se știe niciodată. Mai sunt meciuri de jucat. Dacă nu respecți adversarul și nu ești concentrat, pot să apară rezultate imprevizibile.

ADVERTISEMENT

Botoșani trebuie felicitat. Mă bucur că Braun a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Botoșani azi. Singuurl lucru care-l puteam aduce ca semn de respect pentru Botoșani a fost să anunțăm înainte de a juca meciul că l-am luat pe el”.

„Ar fi fost urât ca noi să-l semnăm mâine sau poimâine și să nu facă un meci bun contra noastră, ca după să se speculeze.

ADVERTISEMENT

Avem pretenția ca și alte cluburi să dea dovadă de același lucru când discută cu fotbaliștii noștri intrați în ultimele luni de contract”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

„E ceva de neacceptat la CFR Cluj!”

Leo Grozavu, fostul antrenor al lui Sepsi, a comentat golul primit de CFR Cluj în confruntarea cu FC Botoșani, certându-i pe jucătorii lui Dan Petrescu: Ceea ce s-a întâmplat la singura situaţie, că nu a fost o ocazie.

ADVERTISEMENT

O minge aruncată în careu, pe bara a doua. Din punctul meu de vedere, de neacceptat la o echipă ca CFR! Să laşi om liber pe bara a doua, să vezi că mingea te depăşeşte, să nu anticipezi că nu mai ajungi mingea.

Jucători care s-au ferit, fără marcaj, jucători cu ochii la minge, nu la adversar. S-au bazat prea mult pe faptul că pot îngheţa rezultatul”.

„Dacă schimbările ar fi fost făcute mai repede, erau trei jucători cu dinamică mai bună, cu altă emulaţie, mai mult ca sigur reuşeau să gestioneze rezultatul.

Jucătorii care au intrat au adus ceva, dar la 1-1 a fost prea târziu. Cred că s-a bazat prea mult pe jucătorii ăştia masivi, care pot să gestioneze rezultatul la momente fixe. Nu a prevăzut că pot primi un gol”, a mai spus antrenorul, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT