Sport

Cristi Balaj anunță curățenia la CFR Cluj: „În iarnă vom trage linie și vom decide cine va rămâne!”

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, s-a declarat dezamăgit de prestaţia echipei cu Randers, însă a exclus posibilitatea echipei de a intra în insolvenţă.
26.11.2021 | 00:18
Cristi Balaj anunta curatenia la CFR Cluj In iarna vom trage linie si vom decide cine va ramane
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut cu 1-2 meciul împotriva lui Randers şi odată cu acest eşec s-a dus orice şansă la calificarea în primăvara europeană. Campioana României rămâne ultima în grupă, cu un singur punct obţinut.

Cristi Balaj, dezamăgit de meciul făcut de CFR Cluj: “Nu facem spectacol în acest moment. Recunoaştem acest lucru”

Noul preşedinte al celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, s-a declarat dezamăgit de prestaţie şi rezultat, spunând că ardelenii nu meritau să se impună în această confruntare:

ADVERTISEMENT

“Am o oarecare tristeţe. Cu puţină atenţie, puteam obţine un egal. Mă uitam la meci din spatele porţii. Nu am fost surprins că s-a înscris când am văzut cum este poziţionat zidul. Nu meritam să câştigăm, din punctul meu de vedere.

O echipă gazdă foarte bună, sudată, cu jucători ofensivi. Schimbările pe care le-au efectuat au adus prospeţime. Avem de muncit, ştim care sunt minusurile noastre. Cu o oarecare şansă, puteam scoate un egal. 

ADVERTISEMENT

Am spus de la început. Suntem o echipă pragmatică, nu facem spectacol în acest moment. Recunoaştem acest lucru. Rămâne să facem modificări în viitorul apropiat şi mai ales în vară, când vrem să îmbunătăţim jocul”.

“Nu s-a pus problema de insolvenţă în cadrul clubului, am avea mai mult de pierdut decât de câştigat”

Preşedintele campioanei României susţine că nu se pune problema unei insolvenţe la CFR Cluj, pentru că echipa ar avea mai mult de pierdut decât de câştigat, însă a spus că în iarnă vor mai pleca jucători pentru a mai scădea bugetul de cheltuieli:

ADVERTISEMENT

“CFR Cluj nu are problemele financiare care s-au vehiculat. Insolvenţa nu are acoperire din punctul nostru de vedere. Presa speculează, noi ieşim, nu avem nimic de ascuns. În măsura în care suntem sau nu credibili, rămâne de văzut.

Nu s-a pus problema de insolvenţă în cadrul clubului, am avea mai mult de pierdut decât de câştigat. În primul rând trebuie să plătim de jucătorii care sunt plătiţi de CFR Cluj şi nu sunt pe listă. Am fi vrut să îi punem pe liste, dar nu putem.

ADVERTISEMENT

Schimbări de trupe în iarnă: “Vom trage linie şi vom decide care jucători vor rămâne”

Respectăm ceea ce s-a votat, aşa s-a decis democratic. Trebuie să respectăm regulamentul, chiar dacă ne convine sau nu. Avem o situaţie cu jucători plătiţi şi care reprezintă diferenţa care ne împiedică să dăm salariile la zi.

Vom trage linie şi vom decide care jucători vor rămâne. Suntem în discuţii şi vom vedea ce achiziţii vor mai face. La CFR Cluj antrenorul decide, el are ultimul cuvânt. Încercăm să îi aducem jucătorii solicitaţi

În primul rând vreau să îi felicit pe cei care au fost la CFR Cluj înaintea mea. Au adus performanţă, dar avem nişte minusuri la ora actuală. Încerc să îmbunătăţesc această situaţie. Nu am avut niciun contact de la Federaţie vis-a-vis de Dan Petrescu.

“Alibec a fost răcit, a slăbit trei kilograme”

Ştiam că vom juca împotriva unei echipe bune în Danemarca. Nu aş putea spune că ne-a surprins. Există anumite dezamăgiri, puteam mai mult şi cred că am fi reuşit o remiză dacă nu ar fi fost acea fază fixă ghinionistă.

Sper să revină şi jucătorii accidentaţi. Alibec a fost răcit, a slăbit trei kilograme şi nu are cea mai bună capacitate de efort.”, a spus Cristi Balaj.

CFR Cluj se va putea concentra doar pe competiţia internă. Echipa lui Dan Petrescu are opt puncte avans faţă de FCSB şi rămân principala favorită la titlu şi în actuala stagiune.

  • 2 goluri a marcat CFR Cluj în cinci meciuri din Conference League
  • 4 înfrângeri a suferit campioana în cele cinci meciuri
ADVERTISEMENT