Sport

Cristi Balaj, dezvăluiri în premieră despre negocierile cu CFR Cluj: ”Discuțiile referitoare la contract au durat 6 minute!”

Fostul arbitru Cristi Balaj este președinte cu acte la campioana României CFR Cluj și a dezvăluit în premieră cum au decurs negocierile și ce l-a convins să accepte postul.
04.11.2021 | 15:47
Cristi Balaj dezvaluiri in premiera despre negocierile cu CFR Cluj Discutiile referitoare la contract au durat 6 minute
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a fost prezentat oficial în calitate de președinte la CFR Cluj și a făcut deplasarea cu echipa pentru meciul cu AZ Alkmaar din Conference League, ultima speranță a campioanei României de a mai continua parcursul european în acest sezon.

Fostul șef al Agenției Naționale Anti-Doping a vorbit cu această ocazie despre discuțiile care au amânat o vreme instalarea sa în funcția de președinte la CFR.

ADVERTISEMENT

Numirea lui Cristi Balaj, de la o simplă formalitate la ore de negocieri

Cristi Balaj și-a depus mandatul la Agenția Națională Anti-Doping marți, iar miercuri era deja prezentat în noua lui funcție, de președinte al campioanei României la fotbal CFR Cluj.

Negocierile dintre fostul arbitru și oficialii clubului feroviar au durat câteva luni, deși Balaj nu a negat nicio clipă că va accepta propunerea clujenilor.

ADVERTISEMENT

Recent, fostul arbitru, șef al ANAD și analist TV a dat detalii despre discuțiile pe care le-a purtat cu reprezentanții CFR-ului și de ce a amânat răspunsul care părea o simplă formalitate la jumătatea lunii septembrie.

”A existat o oarecare reticiență, pentru că nu cunoșteam situația. Până nu am venit la Cluj și nu am discutat, în special cu Dan Petrescu, nu m-am putut pronunța.

ADVERTISEMENT

A fost o discuție de la ora 10 până la aproximativ ora 16. Aspecte legate de contractul meu s-au rezolvat în 6-7 minute”, a declarat Cristi Balaj pentru CFR TV.

Ce l-a convins pe Cristi Balaj să accepte funcția de președinte la CFR Cluj: ”Deja există o istorie, performanțe care ne obligă”

Fostul arbitru, contestat de foarte mulți dintre oficialii fostelor contracandidate ale CFR-ului în lupta pentru câștigarea campionatelor din anii anteriori, a declarat că a acceptat oferta feroviarilor din Cluj tocmai pentru că clubul a dezvoltat premisele marii performanțe.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns la concluzia că CFR are un potențial de creștere fantastic. Oameni care doresc să facă performanță, care nu vor să păcălească fotbalul, oameni care au un potențial de susținere la un nivel foarte ridicat. Asta nu înseamnă că trebuie să ne batem joc, ci din contră, să protejăm investiția.

Sunt încrezător, pentru că există perspective. Am încredere că, alături de cei din staff, jucători, conducere, o să facem lucruri frumoase împreună. Vreau să încep această discuție prin a-i felicita pe cei care au fost de-a lungul timpului la CFR Cluj, pentru că deja există o istorie, performanțe care ne obligă să menținem un nivel și un standard pe măsura așteptărilor.

Suporterii și fotbalul românesc au nevoie de echipe bune. Îmi doresc ca CFR să câștige campionatul să spunem așa într-o clasă de olimpici, cu echipe românești foarte bune care performează în competiții europene”, a spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT
Tags: