Sport

Cristi Balaj confirmă Fanatik: „Ne vom despărți de Alex Chipciu! E vorba doar de bani”

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a confirmat FANATIK și a spus că Alex Chipciu se va despărți de campioana României în această vară, problema fiind doar din punct de vedere financiar.
10.06.2022 | 21:41
Cristi Balaj confirma Fanatik Ne vom desparti de Alex Chipciu E vorba doar de bani
Cristi Balaj confirmă FANATIK și anunță că CFR Cluj se va despărți de Alex Chipciu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ruptura totală dintre Dan Petrescu și Alex Chipciu, antrenorul CFR-ului transmițându-i mijlocașului că nu mai vrea să îl vadă, motiv pentru care nici nu s-a prezentat la reunirea lotului.

Cristi Balaj confirmă FANATIK și anunță că CFR Cluj se va despărți de Alex Chipciu

Cristi Balaj a vorbit despre strategia CFR-ului pentru următorul sezon, anunțând și că Alex Chipciu nu va mai face parte din lotul campioanei României:

ADVERTISEMENT

„Da, am discutat cu Chipciu, e dorința ambelor părți, vom vedea ce soluții de despărțire vom avea. El mai are contract un an de zile, e vorba doar despre bani, dar ne vom despărți”.

„Muhar e un jucător foarte cunoscut de Dan Petrescu încă de când antrena în Turcia. A jucat anul trecut 36 de meciuri la CSKA Sofia, e un jucător cu multe partide în prima ligă în campionate diferite, adică în Bulgaria și în Turcia.

ADVERTISEMENT

E profilul pe care Dan Petrescu și-l dorea, el l-a antrenat, toată lumea e plăcut impresionată de el. Nu e un jucător care să placă ochiului, dar lângă Boateng poate face un cuplu bun”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

„Avem oferte pentru jucătorii noștri!”

Cristi Balaj a continuat și a vorbit despre ofertele pe care CFR Cluj le are pentru jucătorii săi, comentând și situația lui Claudiu Petrila: „Avem oferte pentru jucătorii CFR-ului în unele poziții pe care le-am completat acum. Vom vinde, da, sunt jucători care au evoluat, jucători pe care Dan Petrescu i-a pregătit și care au câștigat campionatul.

ADVERTISEMENT

La Petrila există oferte din străinătate, dar discuția e diferită. Rămâne de văzut, pentru că mai e o poziție pe care ne dorim să o completăm. S-ar putea să nu fie oferta nici de pe acest continent. Sunt multe aspecte”.

„În acest moment, cele mai mari variante sunt să rămână încă un an de zile la noi”, a mai spus președintele campioanei României.

ADVERTISEMENT