Fotbal intern

Cristi Balaj dă de pământ cu arbitrii români: „Sunt stupefiat! Nu avem cu cine să arbitrăm”

12.03.2021 | 23:15
Cristi Balaj da de pamant cu arbitrii romani Sunt stupefiat Nu avem cu cine sa arbitram
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a comentat situația arbitrajului românesc din ultimii ani, inclusiv din actualul sezon, atât din Liga 1, cât și din Liga 2, însă nu are cuvinte de laudă.

Fostul arbitru dă de pământ cu arbitrii români, despre care spune că sunt mult mai slabi pregătiți decât cei dinaintea lor și consideră că nu există niciun fel de proiect bun care să susțină și să ajute arbitrajul românesc.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj susține că încearcă să ia mereu apărarea arbitrilor, însă în urma greșelilor pe care le-a văzut în ultima perioadă, se declară „stupefiat” când i se spune că actualii arbitrii sunt mai buni decât cei din trecut.

Cristi Balaj dă de pământ cu arbitrajul românesc

Cristi Balaj este critic la adresa arbitrilor români și a analizat ultimele greșeli făcute de aceștia în Liga 1 și în Liga 2, dând de pământ cu ei și spunând că arbitrajele sunt mult mai proaste decât cele din trecut: „Arbitrajele sunt mult mai proaste decât înainte”.

ADVERTISEMENT

„Și asta o spun eu, o spune Balaj care vrea să ia apărarea arbitrilor, dar e stupefiant ce se întâmplă. Nu avem cu cine să arbitrăm, nu se crește nimic într-un mediu sănătos”, a mai spus Cristi Balaj la TV TelekomSport.

Președintele ANAD a fost un apărător al arbitrilor români, inclusiv în cazul lui Sebastian Colțescu, suspendat de UEFA, despre care spune că nu a avut nicio vină și a arătat cu degetul asupra cuvintelor jignitoare spuse de cei de la Istanbul Bașakșehir la adresa românilor.

ADVERTISEMENT

Cum a comentat Cristi Balaj scandalul în care a fost implicat Sebastian Colțescu

Cristi Balaj a comentat decizia UEFA din cazul de rasism al lui Sebastian Colțescu și i se pare uluitor ce s-a stabilit în cadrul forului european: „Am spus că nu e cazul de rasism.

Dacă au ajuns străinii să ne fure din țară, nu e cazul să ne fure și limba pe care o învățăm de când suntem mici, limbă pe care o învățăm de la școală.

ADVERTISEMENT

Comportament inadecvat, dar Șovre care a folosit același limbaj, a primit avertisment. E rușinos, e o rușine imensă. Dacă ei au primit aceste decizii, echipa turca nu ar mai trebui să joace trei ani”.

ADVERTISEMENT
Tags: