Sport

Cristi Balaj, despre acuzele de blat din partea adversarelor: ”Un jucător de la noi a greșit la meciul cu Voluntari, acum să-l suspectăm și pe el?”

Cristi Balaj a răspuns celor care acuză CFR Cluj de blat în meciul cu FC Argeș și a dat ca exemplu eroarea comisă de un jucător al ardelenilor la partida cu FC Voluntari.
05.04.2022 | 11:36
Cristi Balaj despre acuzele de blat din partea adversarelor Un jucator de la noi a gresit la meciul cu Voluntari acum sal suspectam si pe el
Cristi Balaj a răspuns celor care acuză CFR Cluj de blat în meciul cu FC Argeș și a dat ca exemplu eroarea comisă de un jucător al ardelenilor la partida cu FC Voluntari. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Analiștii TV și-au pus întrebări după eroarea pe care Joao Miguel a comis-o împotriva CFR-ului, fundașul portughez gafând și în luna decembrie, tot pe terenul campioanei României.

Cristi Balaj, răspuns acid pentru cei care acuză de blat CFR Cluj

Foștii mari sportivi Ilie Năstase și Cornel Dinu au vorbit și ei despre faptul că întrecerea internă pare viciată, dar acuzele de blat împotriva celor de la CFR Cluj au fost demontate de președintele Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

”E normal ca jucătorii să vorbească între ei. Joao Miguel a greșit la primul gol pentru că nu s-a informat, a fost tot timpul cu capul în pământ. Suspiciuni există tot timpul, dar în fotbal există greșeli. Și un jucător de la noi a greșit la meciul cu Voluntari, acum să-l suspectăm și pe el?

Este o victorie importantă. Asta înseamnă că s-a muncit serios. Respectăm toți adversarii, pentru că s-a demonstrat că surprize pot apărea oricând. Dan Petrescu, așa cum îl știm cu toții, are metode care ne fac să zâmbim la final. Pentru Craiova este greu să se implice la titlu, dar atâta timp cât există șanse matematice se poate orice.

ADVERTISEMENT

Bordeianu calcă foarte greu pe picior. A fost o intrare cu crampoanele pe tibie, l-a prins cu piciorul pe pământ. Astăzi va face un RMN și sperăm să nu fie totuși atât de grav. Piciorul este umflat și are o entorsă produsă de acea intrare dură”, a declarat Balaj la Pro Arena.

CFR Cluj, plan de transferuri pentru vară

Fostul mare arbitru a dezvăluit că oficialii din Gruia au început deja să pregătească următoarea campanie de transferuri și a precizat că ar putea să existe și plecări dacă ofertele vor fi pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Dacă vom avea victorii, am putea să respirăm diferit față de cum o facem acum, când încă suntem concentrați la maxim. Depindem doar de noi. Dacă CFR va câștiga campionatul nu va fi din cauza adversarelor, ci datorită muncii noastre.

Colegii mei au participat la anumite seminarii cu agenți și cluburi din Europa. Am avut colegi care de curând s-au întors din Africa unde au urmărit jucători și lucrăm de ceva timp pentru campania de transferuri din vară.

ADVERTISEMENT

După ce am terminat etapa privind licențierea, ne concentrăm pe etapa a doua, aceea a transferurilor. Avem oferte importante pentru anumiți jucători din lotul nostru și ne vom bucura pentru fiecare dintre ei care va ajunge la mai bine. Petrila este un jucător aflat în atenția multor cluburi”, a explicat Balaj.

Cum explică Balaj absența spectatorilor de la stadion

Președintele clubului CFR Cluj a dat vina pe temperatura scăzută pentru a motiva absența spectatorilor la partida cu FC Argeș și a explicat de ce antrenorul Dan Petrescu își dorește să rămână pe termen lung la formația ardeleană.

”Vremea ne-a permis să aducem îmbunătățiri gazonului în ultima perioadă. Vremea a fost foarte grea pe timpul iernii. În vară avem în plan să schimbăm gazonul. Avem un plan și pentru a face modernizări și în ceea ce privesc tribunele.

A fost foarte frig aseară, a fost târziu și cred că de aceea au fost puțini spectatori. Încercăm să creăm condiții bune pentru cei prezenți, dar nu putem controla vremea. Dan Petrescu are o oarecare nemulțumire din cauza criticilor spectatorilor, dar aici nivelul este ridicat.

Profilul fanilor de aici este ca de teatru și jucătorii simt că au nevoie de mai multe încurajări, așa cum au fost pe finalul meciului de aseară. Petrescu își dorește să rămână cât mai mult aici pentru că are parte de liniște, iar noi cei din conducere încercăm să-l ajutăm cu tot ce e nevoie”, a încheiat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT