Sport

Cristi Balaj, despre problemele de la CFR Cluj: „Avem răciți cobză, în frunte cu Dan Petrescu!”. Situația lui Mario Camora

Cristi Balaj a vorbit despre problemele recente apărute la CFR Cluj din cauza răcelilor. Președintele campioanei României a vorbit și despre situația lui Mario Camora.
28.03.2022 | 22:45
Cristi Balaj despre problemele de la CFR Cluj Avem raciti cobza in frunte cu Dan Petrescu Situatia lui Mario Camora
Cristi Balaj îi reproșează arbitrului Istvan Kovacs maniera în care a oficiat la derby-ul CFR Cluj - FCSB (0-1) și pune prestația acestuia pe seama presiunilor la care a fost supus înaintea partidei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru a precizat că nu este vorba despre o infectare cu COVID-19, ci despre o simplă gripă, care l-a afectat până și pe Dan Petrescu.

Cristi Balaj, despre problemele de la CFR Cluj

Cristi Balaj a vorbit despre problemele recente apărute la CFR Cluj din cauza răcelilor, dezvăluind că și antrenorul Dan Petrescu a fost afectat de gripă:

ADVERTISEMENT

„Avem răciți cobză, în frunte cu Dan Petrescu, nu sunt covidați, ci sunt gripați doar. Avem persoane și în cadrul clubului, care au avut și COVID și care nu au suferit atât de mult cu răceala pe care o acum.

Sper să revină cât mai repede! Camora are o problemă la picior și azi a fost în cabinetul kinetoterapeutului de la Cluj pentru recuperare. Nu avea rost să mai facă deplasarea, pentru că oricum nu va fi folosit”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a vorbit și despre momentul dificil prin care trece Ovidiu Hațegan, care a suferit un infarct: „Din fericire, din punct de vedere al stresului, situația s-a remediat, pentru că nu mai există acel linșaj mediatic, acum situația s-a îmbunătățit mult, pentu că, indiferent de faptul că există mai multe greșeli, nu mai există acele discuții care puneau mult prea multă presiune.

Deplasările foarte lungi sunt eforturi mari, cum erau și la mine, la Hațegan, la Șovre. Cine a arbitrat la nivelul Elite știe foarte bine ce înseamnă să arbitrezi miercuri, joi și după să arbitrezi în campionat, unde greșelile nu sunt permise și unde nu beneficiezi de sistemul VAR”, a mai spus Cristi Balaj, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Hațegan e peste nivelul fotbalului românesc!”

Cristi Balaj a continuat și a spus că Ovidiu Hațegan este peste nivelul fotbalului din România și că ar fi putut arbitra fără probleme în Premier League sau în La Liga:

„Lucrurile acestea s-au adunat, Hațegan e peste nivelul fotbalului românesc, el ar putea arbitra în Anglia, în Spania, în timp ce multe echipe din România nu știu dacă ar putea performa acolo.

ADVERTISEMENT

Oboseala, meciurile multe, stresul, dorința de a nu greși s-au adunat mai multe. Când vorbim despre inimă, probabil sunt lucruri acumulate, situații care au contribuit în timp”.

„Controale medicale se fac, puțini arbitri au ajuns la nivelul la care a ajuns Hațegan, care să arbitreze joi-duminică, puțini fac deplasările pe care le-a făcut el.

Sperăm să ne bucurăm din nou de prestațiile lui, să revină cât mai repede pe teren, UEFA și FIFA nu au probleme să te folosească dacă au primit parafa medicului”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Stațiunea invadată de alge și meduze. Plajele pe care turiştii au ajuns să le...
Stațiunea invadată de alge și meduze. Plajele pe care turiştii au ajuns să le evite
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! Schimbări majore de PLAN
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! Schimbări majore de PLAN
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se...
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se grăbească
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a...
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a dat în judecată