Sport

Cristi Balaj, despre problemele de la CFR Cluj: „Avem răciți cobză, în frunte cu Dan Petrescu!”. Situația lui Mario Camora

Cristi Balaj a vorbit despre problemele recente apărute la CFR Cluj din cauza răcelilor. Președintele campioanei României a vorbit și despre situația lui Mario Camora.
28.03.2022 | 22:45
Cristi Balaj despre problemele de la CFR Cluj Avem raciti cobza in frunte cu Dan Petrescu Situatia lui Mario Camora
Cristi Balaj îi reproșează arbitrului Istvan Kovacs maniera în care a oficiat la derby-ul CFR Cluj - FCSB (0-1) și pune prestația acestuia pe seama presiunilor la care a fost supus înaintea partidei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru a precizat că nu este vorba despre o infectare cu COVID-19, ci despre o simplă gripă, care l-a afectat până și pe Dan Petrescu.

Cristi Balaj, despre problemele de la CFR Cluj

Cristi Balaj a vorbit despre problemele recente apărute la CFR Cluj din cauza răcelilor, dezvăluind că și antrenorul Dan Petrescu a fost afectat de gripă:

ADVERTISEMENT

„Avem răciți cobză, în frunte cu Dan Petrescu, nu sunt covidați, ci sunt gripați doar. Avem persoane și în cadrul clubului, care au avut și COVID și care nu au suferit atât de mult cu răceala pe care o acum.

Sper să revină cât mai repede! Camora are o problemă la picior și azi a fost în cabinetul kinetoterapeutului de la Cluj pentru recuperare. Nu avea rost să mai facă deplasarea, pentru că oricum nu va fi folosit”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a vorbit și despre momentul dificil prin care trece Ovidiu Hațegan, care a suferit un infarct: „Din fericire, din punct de vedere al stresului, situația s-a remediat, pentru că nu mai există acel linșaj mediatic, acum situația s-a îmbunătățit mult, pentu că, indiferent de faptul că există mai multe greșeli, nu mai există acele discuții care puneau mult prea multă presiune.

Deplasările foarte lungi sunt eforturi mari, cum erau și la mine, la Hațegan, la Șovre. Cine a arbitrat la nivelul Elite știe foarte bine ce înseamnă să arbitrezi miercuri, joi și după să arbitrezi în campionat, unde greșelile nu sunt permise și unde nu beneficiezi de sistemul VAR”, a mai spus Cristi Balaj, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Hațegan e peste nivelul fotbalului românesc!”

Cristi Balaj a continuat și a spus că Ovidiu Hațegan este peste nivelul fotbalului din România și că ar fi putut arbitra fără probleme în Premier League sau în La Liga:

„Lucrurile acestea s-au adunat, Hațegan e peste nivelul fotbalului românesc, el ar putea arbitra în Anglia, în Spania, în timp ce multe echipe din România nu știu dacă ar putea performa acolo.

ADVERTISEMENT

Oboseala, meciurile multe, stresul, dorința de a nu greși s-au adunat mai multe. Când vorbim despre inimă, probabil sunt lucruri acumulate, situații care au contribuit în timp”.

„Controale medicale se fac, puțini arbitri au ajuns la nivelul la care a ajuns Hațegan, care să arbitreze joi-duminică, puțini fac deplasările pe care le-a făcut el.

Sperăm să ne bucurăm din nou de prestațiile lui, să revină cât mai repede pe teren, UEFA și FIFA nu au probleme să te folosească dacă au primit parafa medicului”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT