Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj despre transferurile de la CFR Cluj. “Lucrăm la finisaje. Probabil vin doi jucători ofensivi!” Ce se întâmplă cu Stanciu. Video exclusiv

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit care sunt planurile campioanei României în următoarea campanie de transferuri. Ultimele detalii despre Nicolae Stanciu.
07.12.2022 | 10:48
Cristi Balaj despre transferurile de la CFR Cluj Lucram la finisaje Probabil vin doi jucatori ofensivi Ce se intampla cu Stanciu Video exclusiv
Nicolae Stanciu are 9 goluri 9 pase decisive în campionatul Chinei, unde e lider cu Wuhan. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre noi mișcări de trupe la CFR Cluj în această pauză de iarnă.

Cristi Balaj anunță că CFR Cluj va transfera minim doi fotbaliști: „Trebuie să suplimentăm cu jucători peste ceea ce avem”

Cristi Balaj e mulțumit de parcursul echipei din campionat și e de părere că Dan Petrescu e în grafic: „E o oarecare liniște. Nu spun o liniște îngrijorătoare, pentru că avem acea preocupare și seriozitate continuă de a aborda și următoarele meciuri cu victorie. Intrăm în teren cu acel spirit de învingători. 

ADVERTISEMENT

Nu suntem preocupați să avem posesie sau un joc spectaculos. În primul rând, ne interesează să nu primim gol și să dăm cel puțin unul. Dacă e din fază fixă, cu atât și mai bine”, a declarat oficialul campioanei, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Chiar dacă jocul propus de CFR Cluj este previzibil, fostul arbitru e de părere că ardelenii sunt foarte greu de învins: „Adversarii noștri știu la ce să se aștepte, și cu toate astea suntem greu de oprit în anumite momente. Golurile sunt antrenate și nu apar întâmplător. Este greu să câștigi meci de meci, încercăm să nu schimbăm lucrurile bune și să îmbunătățim permanent”.

ADVERTISEMENT

Balaj anunță că CFR Cluj va aduce cel puțin doi jucători de valoare certă: „Trebuie să progresăm și să fim mult mai periculoși. Încercăm să găsim soluții și să aducem jucători. Suntem mulțumiți de lot, lucrăm la finisaje. Probabil doi jucători în planul ofensiv trebuie să mai găsim”.

Mai ajunge Nicolae Stanciu la CFR Cluj? Anunțul lui Cristi Balaj

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, anunța că îl aduce pe Nicolae Stanciu la CFR Cluj, însă Cristi Balaj a dezvăluit că nu au fost demarate discuții oficiale: „Noi nu am luat legătura cu Stanciu. Știm că e un jucător valoros și bineînțeles că ni l-am dori. El se află sub contract și e dorit de cluburi cu posibilități mai mari și încercăm să ne încadrăm într-o anumite schemă. Asta nu înseamnă că patronul nu îl poate aduce dacă dorește. A fost o discuție mai veche pe care a avut-o cu Stanciu”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Însă CFR-ul monitorizează și foarte mulți jucători tineri și de perspectivă: „Suntem într-o permanentă căutare și de jucători români Under și urmărim meciurile și la liga a doua și a treia. E greu să găsești jucători la nivelul CFR-ului. Avem jucători foarte buni și trebuie să suplimentăm cu jucători peste ceea ce avem. 

Cristi Balaj a recunoscut că FC U Craiova 1948 are jucători de valoare, însă prețul lui Bahassa este prohibitiv: „Sunt jucători buni la Craiova. Noi contactăm mai întâi clubul dacă dorim pe cineva. Faptul că au câștigat se datorează lor și sunt o echipă bună. Bahassa e un jucător mult prea scump. Noi nu facem licitație și am văzut că sunt și alte cluburi interesate de el.

ADVERTISEMENT

Apar impresari care aduc în discuție CFR-ul atunci când vor să obțină un preț mai bun. Noi nu avem discuții cu niciun jucător în acest moment”, a mai spus oficialul campioanei României pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT