Sport

Cristi Balaj, despre victoria complicată cu FC Voluntari din SuperLiga: “Am întâlnit ‘un mic CFR Cluj’, îi felicit pentru asta”. Video exclusiv

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a analizat în ultima ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI partida câștigată luni seara pe terenul lui FC Voluntari.
31.01.2023 | 11:50
Cristi Balaj despre victoria complicata cu FC Voluntari din SuperLiga Am intalnit un mic CFR Cluj ii felicit pentru asta Video exclusiv
Cristi Balaj spune că Dan Petrescu a anticipat că CFR Cluj va avea o misiune complicată la Voluntari.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a redevenit lider în SuperLiga după victoria cu 1-0 obținută pe terenul lui FC Voluntari. O victorie scurtă, din fază fixă, așa cum îi place lui Dan Petrescu, iar campioana așteaptă acum, cu un moral excelent, derbyul cu FCSB.

Cristi Balaj îi dă dreptate lui Petrescu: ”Au creat o echipă care cu greu va fi învinsă”

Dan Petrescu a fost mulțumit după victoria obținută de CFR Cluj în duelul cu FC Voluntari, lăudându-și jucătorii. ”A fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut la un meci contra CFR-ului”, a apreciat tehnicianul campioanei. Spunând că puține echipe vor lua puncte pe terenul trupei pregătite de Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

În ediția de astăzi a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Balaj, președintele campioanei, a dezvăluit că Petrescu anticipa că CFR va avea un joc dificil. Și modul în care se va derula partida.

”O bucurie moderată, așa cum ne-am obișnuit. Nu facem sărbătoare când câștigăm. Discutam cu Dan Petrescu înainte de meci, și mi-a făcut o radiografie fără să fi văzut meciul.

ADVERTISEMENT

Noi am anticipat ceea ce s-a întâmplat. O echipă, FC Voluntari, care, din punct de vedere defensiv joacă excelent. Ca să nu spun impecabil, pentru că până la urmă au primit un gol.

Chiar dacă la capitolul posesie am stat destul de bine, nu e suficient. A fost foarte greu să avem ocazii de gol atâta timp cât adversarul s-a închis excelent.

ADVERTISEMENT

Din acest punct de vedere, și prin antrenorul lor, și prin experiența jucătorilor, au creat o echipă care greu va fi învinsă de celelalte echipe. 

Prima repriză, Krasniqi a avut acea ocazie pe partea stângă. În rest, ne-am apropiat de poarta adversă, dar nu suficient cât să finalizăm. Pentru că au închis toate culoarele. O apărare ermetică. 

ADVERTISEMENT

Cam cum facem noi când jucăm cu echipe considerate mai bune. A fost un mic CFR și îi felicităm, pentru că a fost foarte greu să câștigăm. Și cu șansa acelui autogol.

Dan Petrescu îmi spunea că întâlnim o echipă care, din punct de vedere ofensiv riscă mult mai puțin. Și nu vor fi multe ocazii de gol.

Un meci diferit față de cel din etapa trecută, în fața celor de la Farul, care doreau să câștige. Aici am văzut o echipă preocupată în primul rând să nu primească gol”, a fost analiza făcută de Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT