Sport

Cristi Balaj, detalii de ultimă oră despre contractele jucătorilor de la CFR Cluj: „Dugandzic a ajuns în cantonament”. Exclusiv

Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK, că atacantul Marko Dugandzic a ajuns sub comanda antrenorului Dan Petrescu în cantonamentul din Spania.
11.01.2022 | 16:10
Cristi Balaj detalii de ultima ora despre contractele jucatorilor de la CFR Cluj Dugandzic a ajuns in cantonament Exclusiv
Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, a dezvăluit, în exclusivtate, pentru FANATIK, că atacantul Marko Dugandzic a ajuns sub comanda antrenorului Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Ultima dată, Marko Dugandzic (27 de ani) a evoluat pentru rușii de la FC Sochi. În România, acesta a lăsat o impresia bună în perioada în care s-a aflat la FC Botoșani, formație pentru care a dat 11 goluri și două asisst-uri în 20 de meciuri jucate. Dan Petrescu nu a uitat de prestațiile acestuia, astfel că a decis să-l aducă la CFR Cluj.

Cristi Balaj, detalii de ultimă oră despre contractele jucătorilor de la CFR Cluj

Cristi Balaj susține că Marko Dugandzic a ajuns deja în cantonament din Spania al CFR-ului, deși transferul acestuia nu a fost oficializat încă de formația ardeleană.

ADVERTISEMENT

„Cea mai importantă și mai nouă veste este că Dugandzic a ajuns în cantonamentul din Spania al echipei. El se alătură astfel lotului condus de Dan Petrescu”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate, pentru FANATIK.

De altfel, la puțin timp după declarația lui Cristi Balaj, clubul ardelean l-a prezentat pe Dugandzic pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Bine ai venit, Marko Dugandzic!

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Sochi au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Marko Dugandzic! În ultimul an și jumătate, fotbalistul croat a evoluat în prima ligă din Rusia, la FC Sochi. Anterior, Dugandzic a jucat în România, la FC Botoșani, dar și în Italia sau în Croația, țara sa natală.

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”.

Totodată, președintele CFR-ului a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia clubul din Gruia le-a propus prelungirea contractelor lui Mike Cestor şi Billel Omrani, ale căror înțelegeri urmează să expire la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

„În ceea ce privește jucătorii care la 1 ianuarie au intrat în ultimele 6 luni de contract, Cestor și Omrani, clubul le-a făcut propuneri de prelungire înainte de plecarea în Spania.

Îi lăsăm să se pregătească în liniște, iar în ultima zi de cantonament o să avem o discuție cu ei ca să vedem ce decizie au luat”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, infectat cu noul coronavirus

Președintele din Gruia a mai punctat faptul că Dan Petrescu nu se poate baza, în prezent, pe Billel Omrani, atacantul francez aflându-se în țara natală, din cauza unor probleme medicale.

FANATIK a scris despre faptul că Omrani s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta se află în izolare, în Franța, motiv pentru care nu s-a prezentat la reunirea CFR-ului.

„Omrani are o situație specială și este acasă în Franța momentan, din cauza unor probleme medicale. Când protocolul medical îi va permite, sperăm până la finalul acestei săptămâni, el va merge la Oliva Nova alături de băieți.

Vreau să mai clarific o informație eronată care a apărut în mass-media. Andrei Burcă nu este în ultimele 6 luni de contract, este un jucător foarte importat pentru CFR Cluj și nu poate fi pierdut gratis de club”, a încheiat Cristi Balaj.

Jonathan Rodriguez a acceptat micșorarea salariului la CFR Cluj

La capitolul plecări, FANATIK a aflat că Dan Petrescu dorește să scape de mijlocașul Jonathan Rodriguez, care a fost adus, în vară, de Marius Șumudică de la FC Botoșani. Cele două părți nu au ajuns la un acord pentru încetarea contractului, însă fotbalistul a acceptat să-i fie micșorat salariul lunar de la 13.500 de euro la 7.700.

De mijlocașul argentinian s-au interesat Dinamo și Rapid, însă, până acum, nu a dat curs vreunei oferte. În cazul în care nu va pleca la altă echipă, Jonathan Rodriguez va fi trimis să evolueze la echipa secundă a CFR-ului.

În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 57 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

În primul meci oficial din 2022, ardelenii vor juca, în deplasare, contra rivalilor de la FCSB. Partida este programată duminică, 23 ianuarie, la ora 20:00.

ADVERTISEMENT