Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj explică de ce s-a simțit trădat Dan Petrescu la finalul meciului CFR Cluj – Farul 1-2: “Relația lui cu Hagi și Popescu…”. Video exclusiv

Cristi Balaj a explicat de ce s-a simțit trădat Dan Petrescu la finalul partidei CFR Cluj - Farul. Ce a spus președintele ardelenilor despre relația cu Gică Popescu și Gică Hagi.
30.05.2023 | 17:53
Cristi Balaj explica de ce sa simtit tradat Dan Petrescu la finalul meciului CFR Cluj  Farul 12 Relatia lui cu Hagi si Popescu Video exclusiv
Cristi Balaj a explicat de ce Dan Petrescu s-a simțit trădat la finalul partidei CFR Cluj - Farul 1-2. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a elucidat misterul crizei de nervi a lui Dan Petrescu de la finalul partidei CFR Cluj – Farul, scor 1-2 în ultima etapă din play-off. Antrenorul ardelenilor s-a luat de jucătorii campioanei și a avut discuții aprinse cu Gică Hagi și Zoltan Iașko. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, președintele lui CFR Cluj a explicat de ce s-a simțit trădat Dan Petrescu.

Cristi Balaj, dezvăluiri despre relația dintre Dan Petrescu cu Gică Hagi și Gică Popescu: „E o legătură veche”

Dan Petrescu s-a certat cu toată lumea la finalul partidei din Gruia. „Bursucul” a gesticulat extrem de nervos și a fost surprins de camerele TV înjurând. Mai mult decât atât, antrenorul fostei campioane a României l-a tras de tricou pe Andrei Burcă, fundașul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a precizat că Dan Petrescu s-a mai liniștit după incidentele din Gruia și este convins că antrenorul regretă cele întâmplate. De asemenea, președintele lui CFR Cluj a vorbit despre relația dintre Dan Petrescu cu Gică Hagi și Gică Popescu. „(n.r. s-a mai liniștit?) Sunt convins. Este concentrat să pregătească echipa. Nu e un subiect care să-i facă plăcere să-l discute și atunci evit să creez o stare de disconfort.

Ne-am întâlnit. Nu a fost nimic deosebit. Ar fi fost grav să nu se fi liniștit. Chiar ar fi fost grav la cum arăta. (n.r. i-a părut rău?) Eu zic că da. Nu are cum să nu-ți pară rău. A avut o oarecare dezamăgire. Relația pe care Dan Petrescu o are cu Gică Hagi și Gică Popescu noi nu avem de unde să o știm. Acolo e o legătură veche. Ei au suferit împreună, au avut bucurii împreună.

ADVERTISEMENT

„Dan Petrescu este diferit în viața de zi cu zi”

Sunt convins că indiferent dacă vreodată ar fi o problemă gravă, dar nu vorbesc din punct de vedere fotbalistic, că asta nu e o problemă gravă, la fotbal poți să câștigi sau să pierzi, e normal, dar dacă ar fi o problemă de sănătate, de familie, eu sunt convins că o asemenea prietenie există între ei încât se pot baza unul pe celălalt toată viața. 

N-am discutat foarte mult, am evitat, dar cunoscându-l i-a părut rău pentru că Dan Petrescu este diferit în viața de zi cu zi față de cum îl vedeți la televizor. Omul are caracter, doar că fotbalul te transformă. Ți-e greu să te privești”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a explicat de ce s-a simțit trădat Dan Petrescu la finalul meciului CFR Cluj – Farul 1-2

CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au luptat de la distanță pentru locul 3, care duce la barajul pentru Conference League. În ciuda înfrângerii cu Farul, CFR Cluj va juca barajul cu FC U Craiova 1948, după ce a profitat de înfrângerea Universității Craiova, scor 0-1 cu Sepsi. Oltenii aveau nevoie de victorie.

Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Dan Petrescu s-ar fi așteptat ca Gică Hagi să lase o parte dintre jucători în vacanță. Președintele de la CFR Cluj a precizat că frustrarea antrenorului a fost și mai mare în momentul în care cei de la Universitatea Craiova s-ar fi lăudat cu faptul că au „rezolvat” ca Farul să vină cu cel mai bun 11 în Gruia.

ADVERTISEMENT

Aceea ar fi fost picătura care a umplut paharul pentru Dan Petrescu. „(n.r. se aștepta la o mână de ajutor de la Farul?) Dan Petrescu se aștepta având în vedere că obiectivul fusese îndeplinit, probabil se aștepta ca Gică Hagi să lase o parte din jucători în vacanță pentru că urmează convocările la echipa națională după care încep pregătirile pentru campionat sau pentru cupele europene și dacă acorzi o pauză meritorie jucătorilor, să se reîncarce din punct de vedere psihologic, nu apar accidentări pe parcurs. 

VEZI VIDEO MAI JOS

„S-au lăudat că au rezolvat să vină Farul cu cel mai bun 11”

Din păcate, există oameni care poartă vorba sau care își alocă merite pe care nu le au și s-au lăudat că au rezolvat să vină Farul Constanța cu cea mai bună echipă ceea ce eu refuz să cred că s-a întâmplat. Cei care erau interesați ca noi să pierdem s-au lăudat că au rezolvat să vină Farul cu cel mai bun 11 avut la dispoziție. Atunci s-au potrivit faptele și de-aici idei preconcepute. 

Colac peste pupăză legat de arbitraj a fost nemulțumit pentru că a fost delegat un arbitru care de câte ori a arbitrat Craiova niciodată Craiova nu a pierdut cu el, de fiecare dată a câștigat. Mai mult decât atât, atunci când a fost în cabina VAR la un meci dintre noi și Universitatea Craiova a trasat linia și ulterior s-a discutat mult pe acest subiect.

Când a văzut și cele două lovituri de la 11 metri el de-acolo, de pe marginea terenului de la nivelul gazonului era greu să-și facă o idee. Având acele idei preconcepute te transformi și e om și Dan Petrescu înainte de toate”, a mai spus Cristi Balaj.

Dan Petrescu ar fi băgat rezervele dacă titlul se juca până în ultima etapă

Cristi Balaj a precizat că Dan Petrescu ar fi lăsat o parte din jucători în vacanță dacă CFR Cluj ar fi fost sigură de locul 3 în ultima etapă, iar Farul și FCSB s-ar fi luptat cu titlul pe masă până în ultima rundă. „Știe că Hagi și Gică Popescu sunt doi profesioniști. Sentimental, exact, pentru că nu s-a dus nimeni la cei de la Farul să le ceară, cu atât mai mult, Dan Petrescu își putea permite să-l invite pe Gică Hagi la o cafea. Acest lucru nu s-a întâmplat. 

Având în vedere că am avut 61 de meciuri, având în vedere că am avut peste 60 de meciuri jucate cu cel puțin 20 mai multe decât echipele cu care ne-am duelat în ultima parte a campionatului și chiar cu echipa cu care vom lupta joi, dacă s-ar fi întâmplat ca să fie egal la meciul Farul – FCSB, dacă Craiova nu ar fi câștigat la Rapid, dacă ”U” Cluj ar fi câștigat finala Cupei României. 

„Farul ar fi avut un joc mai ușor”

Dacă toate aceste lucruri s-ar fi întâmplat și am fi avut un loc trei care ne asigura participarea în cupele europene Dan Petrescu datorită faptului că am avut atât de multe jocuri și avem jucători care pleacă la echipele naționale de tineret sau naționala mare în ultima etapă ar fi lăsat o parte din jucători în vacanță deja. Cei care merg la loturi i-ar fi lăsat în vacanță. Probabil în acest context Farul ar fi avut un joc mai ușor. 

Până la urmă Dan Petrescu este cel care face echipa. Cunoscându-l, știind sentimentele pe care le are sau le-a avut de Gică Popescu sau Hagi el probabil că ar fi făcut acest lucru. A apărut acea oboseală, frustrare, dezamăgire, trădare. E colegul meu și nu întâmplător l-am apărat când au vorbit și cei de la Craiova de el”, a încheiat Cristi Balaj.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT