Sport

Cristi Balaj îl apără pe Neluțu Varga după atacul lui Dan Șucu: „Ne e bine să intre așa, că-și prinde degetele în dulap!”

Cristi Balaj a ieșit în apărarea lui Neluțu Varga după atacul lui Dan Șucu, despre care spune că nu a auzit niciodată nimic, deși îi cunoaște firma de mobilă.
25.05.2022 | 20:50
Cristi Balaj il apara pe Nelutu Varga dupa atacul lui Dan Sucu Ne e bine sa intre asa casi prinde degetele in dulap
Cristi Balaj îl apără pe Neluțu Varga după atacul lui Dan Șucu. Sursă foto: cfrcluj.ro
ADVERTISEMENT

Președintele CFR-ului l-a avertizat dur pe Dan Șucu, despre care a spus că „își va prinde degetele în dulapuri” din cauza discursului său tăios.

Cristi Balaj îl apără pe Neluțu Varga după atacul lui Dan Șucu

Cristi Balaj a ieșit în apărarea lui Neluțu Varga, care a fost atacat de către Dan Șucu, la conferința de presă susținută de noul acționar al Rapidului:

ADVERTISEMENT

„Eu nu știu de Dan Șucu, nu auzisem de el, pe cuvânt. Noi avem altă calitate de mobilier la noi, dar nu fac reclamă la televizor. Știu de firma lui, dar de el nu am auzit nimic.

Și-a făcut o intrare spectaculoasă, m-a făcut să mă interesez cine e el. Nu ar fi bine să intre așa, pentru că își va prinde degetele la dulap”.

ADVERTISEMENT

„Nu e bine să intri așa, în fotbal nu merge așa. Nu e bine să spui că nu îl cunoști pe domnul Varga. Eu am văzut oameni importanți în preajma lui și nu erau din Bulgaria și România.

Nu știu care e rostul, aș înțelege doar dacă vrei să îți faci o imagine prin presă, altfel nu aș înțelege o astfel de intrare. Oamenii de ținută își văd de treabă.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba de retrocedări, la alte echipe, nu la CFR. Nu cu mine trebuie să vorbiți despre business-urile domnului Varga, trebuie să vorbiți cu el. Dar sunt afaceri în alte țări și în România”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

„Ai nevoie de o ținută la acest nivel!”

Cristi Balaj a continuat și a vorbit despre cum ar fi trebuit să își facă apariția Dan Șucu la prezentarea sa: „Să ai un asemenea discurs… ai nevoie de ținută la acest nivel, pentru că vorbesc doi patroni care încearcă să dezvolte un club și să asigure performanța”.

ADVERTISEMENT

„S-au făcut anumite schimbări la nivelul managerial al CFR Cluj și vom încerca să reducem pierderile, să optimizăm, să scăpăm de jucătorii care au contracte mari pentru CFR Cluj.

În momentul în care vom ajunge pe zero, vom avea probleme în a construi exact ce ne dorim. Noi sperăm să facem o echipă care să meargă cel puțin în Europa League”, a mai spus președintele CFR-ului.

Înainte de intervenția telefonică a lui Cristi Balaj, Ion Crăciunescu și Helmuth Duckadam au avut un scurt dialog în contradictoriu pe tema afacerilor lui Neluțu Varga.

Ion Crăciunescu – Îți spun eu ce are Neluțu Varga. Are terenuri și niște imobiliare”.

Helmuth Duckadam – Înseamnă că nu știi bine, are afaceri în 17 țări, așa am citit”.

Ion Crăciunescu – Eu așa știu, că are afaceri imobiliare. Așa se spune, nu știu dacă e legendă sau nu, dar Clujul s-a dezvoltat enorm”.

ADVERTISEMENT