Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, îngrijorat înainte de CFR Cluj – FCSB: „Va fi mai greu după înfrângerea lor cu Farul”. De ce nu și-l permite campioana pe „antrenorul Gigi Becali”. Video exclusiv

CFR Cluj a revenit pe primul loc după 1-0 cu FC Voluntari. Pentru campioană urmează derby-ul cu FCSB. Cristi Balaj a prefațat partida.
31.01.2023 | 11:30
Cristi Balaj ingrijorat inainte de CFR Cluj  FCSB Va fi mai greu dupa infrangerea lor cu Farul De ce nu sil permite campioana pe antrenorul Gigi Becali Video exclusiv
Conducerea CFR-ului i-a dat replica lui Gigi Becali. Sursă foto: colaj Fanatk.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj așteaptă un FCSB rănit în derby-ul etapei cu numărul 24 din SuperLiga. Președintele campioanei, Cristi Balaj, a intervenit telefonic în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a dezvăluit de ce se teme de roș-albaștri.

CFR Cluj se teme de FCSB: „Rămâne un adversar puternic”

Partida din Gruia este programată duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Înaintea derby-ului, CFR Cluj este pe primul loc în SuperLiga, cu 50 de puncte, nouă peste FCSB.

ADVERTISEMENT

„Rămâne un derby în continuare, un meci important. Îl tratăm cu aceeași seriozitate și îi privim ca pe cei de la Voluntari sau prima etapă din acest an pe cei de la Farul, o echipă foarte bună și încercăm să câștigăm și acest meci. Noi încercăm să câștigăm toate partidele.

Va fi mai greu. De fiecare dată după ce o echipă e nemulțumită de rezultat, meciul următor e tratat cu o mai mare seriozitate și neavând motive de bucurie, încerci să te pregătești mai bine.

ADVERTISEMENT

La noi, cei care venim după victorii de obicei, cei de la CFR Cluj, nu există acel party cum sunt obișnuite alte cluburi și noi ne bucurăm moderat pentru că știm că urmează de fiecare dată partide importante și nu există altă variantă la noi decât victoria.

Din acest punct de vedere da. Probabil exista bucuria și fericirea lor, acea sărbătoare. Dar FCSB rămâne în continuare un adversar puternic. Am încredere în băieții noștri. Din punct de vedere valoric, individual avem jucători foarte foarte buni.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Mai buni ca ai FCSB-ului?) Cu mici excepții, da.”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cristi Balaj, răspuns savuros când a fost întrebat de Gigi Becali

Cristi Balaj a făcut și haz de necazul FCSB-ului, care a pierdut incredibil meciul din etapa a 23-a, scor 2-3, cu Farul, deși în minutul 90+4, tabela de marcaj arăta 2-1 în favoarea roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cum s-au făcut schimbările în FCSB – Farul 2-3, schimbări care s-au dovedit a fi fatale pentru echipa lui Mihai Pintilii. Întrebat dacă Gigi Becali va fi următorul antrenor al CFR-ului după Dan Petrescu, Balaj a oferit un răspuns savuros.

„E mult prea scump (n.r. – râde), a adăugat oficialul ardelenilor.

ADVERTISEMENT