Fotbal intern

Cristi Balaj le răspunde dinamoviștilor din PCH: „Veniți la mine și facem dosar penal!”

17.02.2021 | 21:56
Cristi Balaj le raspunde dinamovistilor din PCH Veniti la mine si facem dosar penal
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a vorbit despre suspiciunile PCH-ului, care consideră că rivalii de la FCSB au „driblat” controlul antidoping, lăsând mai mulți jucători importanți în afara lotului pentru meciul din Cupa României.

La finalul partidei din Cupa României, duel încheiat cu victoria „câinilor”, 1-0, ANAD a decis să testeze câte trei jucători de la fiecare echipă pentru doping.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a negat toate acuzațiile fanilor lui Dinamo și îi roagă să îl caute dacă vor să rezolve problema, mărturisind că are încredere deplină în colegii săi.

Mesajul lui Cristi Balaj pentru PCH

Cristi Balaj a răspuns acuzației din partea PCH și consideră că dacă suporterii lui Dinamo vor să rezolve problem, pot veni să dscute direct cu el:

ADVERTISEMENT

„Dacă dorim să rezolvăm această problemă a dopingului, cei la PCH să mă caute! Precis voi face dosar penal celor care ne trădează! Dar sunt colegii mei, am încredere în ei. 

Mă doare când sunt acuzați, e trist să fii corect, să știi că ești fidel unei meserii și să mintă cineva. E vorba despre ei, pentru că eu duc mult. Arbitrii nu sunt iubiți. Provin din cea mai controversată meserie, alături de cea de procuror!”, a declarat Cristi Balaj în cadrul emisiunii  „Digi Sport Special” la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ce au spus fanii lui Dinamo

„Din informațiile noastre, cei de la FCSB au fost puși în gardă în legătură cu controlul anti-doping. Acesta este motivul pentru care cei mai mulți titulari ai FCSB-ului nu sunt nici măcar pe banca de rezerve”, au scris dinamoviștii pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

La finalul derby-ului Dinamo – FCSB 1-0, președintele Agenției Naționale Anti-Doping, Cristi Balaj, a dezvăluit care sunt cei șase fotbaliști care au fost testați.

ADVERTISEMENT

„Colegii mi-au spus că l-au luat pe Tănase, care a fost controlat de curând. Ce au spus fanii lui Dinamo ca atac pentru ANAD au mințit. Acum s-au luat de la FCSB Tănase, Coman și Nedelcu, de la Dinamo s-a luat Fabbrini, Filip și Gueye”, a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.

  • 49 de ani este vârsta lui Cristi Balaj
ADVERTISEMENT