Sport

Cristi Balaj, prima reacție după bătaia ca-n filme dintre fanii lui CFR și U Cluj fix după meciul României de la EURO 2024. Exclusiv

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a oferit primele declarații după noul conflict dintre ultrașii lui CFR Cluj și Universitatea Cluj.
26.06.2024 | 15:01
Cristi Balaj prima reactie dupa bataia can filme dintre fanii lui CFR si U Cluj fix dupa meciul Romaniei de la EURO 2024 Exclusiv
Cristi Balaj condamnă incidentele dintre ultrașii lui CFR și Universitatea Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a comentat ultimele incidentele dintre ultrașii lui CFR Cluj și Universitatea Cluj petrecut după meciul naționalei României cu Belgia. Imaginile tocmai au apărut.

Cristi Balaj, prima reacție după bătaia în plină stradă dintre ultrașii lui CFR Cluj și U Cluj: „Anumiți suporteri se regăsesc constant când apar incidente”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj a comentat consternat incidentele de la Cluj-Napoca petrecute după meciul naționalei României cu Belgia: „Nu e nimeni obligat să ne înștiințeze. E periculos să intervin. Eu nu pot să fiu de acord cu asemenea manifestări indiferent cine e vinovat.

ADVERTISEMENT

Doar că anumiți suporteri se regăsesc constant atunci când apar incidente. Este reprobabil și nu prea vreau să comentez. Nu are importanță cine este vinovat. Cert este că trebuiesc evitate. Mai ales după un meci al naționalei. Trebuie să fim uniți în astfel de momente. 

Dar repet, există anumiți suporteri care atunci când sunt prezenți se regăsesc în evenimente de genul acesta. Din păcate există și asemenea situații pe care noi nu ni le dorim. Sper să se comporte civilizat suporterii în timpului și după meciul cu Slovacia și România să se califice”, a declarat președintele grupării din Gruia pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui CFR Cluj i-au atacat pe cei din galeria Universității Cluj după România – Belgia 0-2

Imaginile cu bătaia generală dintre cele două rivale au ajuns virale pe mai multe pagini ale ultrașilor din toată Europa. Un grup de fani ai lui CFR Cluj îi atacă pe rivalii din oraș.

După aproximativ un minut conflictul este oprit de către Poliția Română, care a folosit și spray-uri lacrimogene. Rămâne de văzut care va fi decizia autorităților în urma anchetei.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a reacționat vehement și după ultimul conflict între ultrașii lui CFR și U Cluj

Cristi Balaj a avut un discurs dur și la ultimul incident grav în care au fost implicați ultrașii lui CFR Cluj și Universitatea Cluj: „Din informațiile pe care le-am primit de la Poliție, un grup de suporteri de la U Cluj a intrat în tribună în timpul partidei pentru a se război cu o parte din fanii lui CFR Cluj. Erau acolo femei, copii, familii…

S-au împărțit câțiva pumni, după care au fugit. Poliția i-a depistat într-un final și sunt convins că se vor lua măsurile conform legii. Cel mai probabil vor fi deschise dosare penale. Totul a durat foarte scurt.

ADVERTISEMENT

Am avut părinți care mi-au relatat ce s-a întâmplat. A fost o zi frumoasă umbrită de acel incident. Nu ar trebui însă să existe o pată asupra conducerii de la U Cluj pentru că ei nu au nicio vină. E meci fără bilet. Poate intra oricine. Au fost părinți și de la Universitatea și de la CFR, care s-au comportat civilizat. Toți au condamnat acest comportament. Nu e vina lor.

Sunt convins că cei vinovați vor suporta consecințele. Din păcate nu îi înțeleg pe cei care spun că iubesc fotbalul și doresc să fie prezenți în tribune. Trebuie să aibă un comportament civilizat, altfel vor primi interdicție. Oamenii s-au delimitat de acel grup și părinții nu au fost implicați. 

Noi am avut oameni de securitate la acest meci, doar că probabil au încercat să intre în așa fel încât să nu fie văzuți. Noi nu eram obligați, e un meci de juniori, dar am avut delegați oameni. Sunt unii care însă nu înțeleg că fotbalul înseamnă cu totul altceva decât să te bați. Și noi regretăm incidentul și nu putem decât ne bucurăm că forțele de ordine, Poliția și Jandarmeria au sancționat prompt”, a concluzionat Balaj.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși