Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, reacție după circul făcut de Dan Petrescu in Gruia. Cum s-a scuzat “Bursucul”. “Va fi amendat?”. Video exclusiv

Cristi Balaj a reacţionat la FANATIK SUPERLIGA după circul făcut de Dan Petrescu la finalul meciului. Preşedintele campioanei susţine că antrenorul a fost devastat la final.
29.05.2023 | 19:17
Cristi Balaj reactie dupa circul facut de Dan Petrescu in Gruia Cum sa scuzat Bursucul Va fi amendat Video exclusiv
Cristi Balaj, reacție după circul făcut de Dan Petrescu in Gruia. Cum s-a scuzat Bursucul. Va fi amendat. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a făcut circ la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa, scor 1-2. Antrenorul ardelenilor i-a înjurat pe jucătorii Farului şi i-a arătat obrazul lui Gică Hagi, acuzând că au jucat pentru Universitatea Craiova.

Cristi Balaj, reacție după circul făcut de Dan Petrescu in Gruia: “Cred că era supărat pe fotbal aseară”

Cristi Balaj a declarat la FANATIK SUPERLIGA că a avut o discuţie cu Dan Petrescu la finalul meciului, dar antrenorul celor de la CFR Cluj era într-o stare fizică foarte proastă şi acesta este motivul pentru care nu a venit şi la interviurile de la finalul meciului:

ADVERTISEMENT

“Nu am discutat mult cu Dan Petrescu. Discuţia este confidenţială, dar vorbeam de meciul următor. El este încă marcat de ceea ce a păţit din cauza arbitrilor în acest sezon. Eu încerc să pun în evidenţă şi o altă parte a lucrurilor.

Poţi să schimbi ceea ce te priveşte, nu în raport cu alte persoane. Nu ai cum să îi schimbi pe alţii. Cred că era supărat pe fotbal aseară. Nu îmi voi schimba opinia, chiar dacă am vorbit la cald.

ADVERTISEMENT

“Ar fi fost ideal ca Dan Petrescu să vină la microfon şi să aibă altă atitudine faţă de cea pe care a avut-o pe teren”

Nu am dormit aşa cum mi-am dorit. Mie mi se pare normal şi apreciez ceea ce au făcut cei de la Farul pentru că ăsta este viitorul curat al fotbalului dacă vrem să evoluăm.

Aşa cum sezonul trecut am apreciat că Voluntari a jucat corect cu FCSB, aşa cum cei de la Sepsi şi-au apărat blazonul şi au jucat corect la Craiova, la fel mi se pare şi cu Farul Constanţa. Este o campioană meritorie.

ADVERTISEMENT

E democraţie. La noi la club fiecare spune ce crede. Le-am mulţumit eu celor de la Sepsi şi am salutat normalitatea în fotbalul românesc. Ar fi fost ideal ca Dan Petrescu să vină la microfon şi să aibă altă atitudine faţă de cea pe care a avut-o pe teren.

“A fost într-o stare fizică şi din punct de vedere medical a avut de suferit”

Dar credeţi-mă, a fost într-o stare fizică şi din punct de vedere medical a avut de suferit. Consumul acesta şi trăirile acestea aduc deservicii persoanelor implicate. Ce e prea mult strică. 

ADVERTISEMENT

N-am avut capacitatea să reuşesc să modific ceva, să îi îmbunătăţesc starea de spirit. S-au întâmplat multe în acest sezon, au fost şi multe meciuri. Trebuie să avem puterea să fim fair play, să ne comportăm civilizat. 

VEZI VIDEO MAI JOS

N-am stat să analizăm (n.r. dacă va fi amendat Dan Petrescu), mai avem un meci important şi nu s-a discutat. Şi el şi jucătorii au susţinerea noastră, este important să demonstreze că merită să joace în cupele europene, chiar dacă am obţinut doar locul trei.

Avem cam 20 de meciuri în plus faţă de FC U Craiova, ceea ce este foarte mult”, a spus Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT