Sport

Cristi Balaj, refuz categoric pentru CFR Cluj: „Nu vreau să mă compromit!”

Fostul arbitru refuză categoric să preia postul de președinte al campioanei CFR Cluj, rămas vacant după plecarea lui Marian Copilu.
13.09.2021 | 12:41
Cristi Balaj refuz categoric pentru CFR Cluj Nu vreau sa ma compromit
ADVERTISEMENT

Dorit insistent de Dan Petrescu și Neluțu Varga la CFR Cluj, Cristi Balaj a refuzat categoric oferta. Motivul? Nu își dorește să „compromită” imaginea favorabilă creată cu ani în urmă, pe când era arbitru FIFA sau conducea Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

În aceste condiții, campioana se vede nevoită să continue căutările pentru postul de președinte, rămas vacant după ce patronul a decis să-l demită și pe Marian Copilu alături de fostul antrenor, Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Între timp, echipa a suferit prima înfrângere din acest sezon – chiar la revenirea „Bursucului” pe banca tehnică – și așteaptă cu emoții debutul din grupele Conference League, programat joi, 16 septembrie, la ora 22:00, pe terenul cehilor de la Jablonec.

Cristi Balaj, răspuns ferm pentru CFR Cluj. Refuză postul de președinte

N-am dezvoltat subiectul. Pe mine mă interesează Agenția Națională Anti-Doping, vreau să protejez România, să protejez sportul românesc.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să las agenția într-o situație grea și să se piardă ce am făcut până acum. La CFR sunt multe aspecte care trebuie lămurite, nu vreau să merg acolo și să mă compromit.

Dacă ar trebui să fac lucruri împotriva principiilor mele, ar însemna să plec în secunda 2”, a declarat Cristi Balaj la Pro X.

ADVERTISEMENT

Reacție tranșantă după eliminarea lui Steliano Filip în derby-ul cu FCSB: „E justificat cartonașul roșu”

În altă ordine de idei, fostul arbitru a comentat pe marginea controversatei faze din derby-ul FCSB – Dinamo care a condus la eliminarea lui Steliano Filip, cu doar 8 minute înaintea pauzei.

Nu vă ascund faptul că în momentul în care am văzut intrarea lui Filip, cu agresivitatea și răutatea sa, părerea mea a fost că este justificat cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

 E păcat că un jucător care cu un minut înainte a fost atenționat de arbitru, să aibă o asemenea intrare.

Să îți faci singur dreptate… Nu am fost surprins că i s-a arătat roșu”, a explicat Balaj, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: