Sport

Cristi Balaj, săgeți către jucătorii FCSB: “Vorbeau ei de văicăreli… Să fim mai atenți!” Reclamă un penalty neacordat. Video exclusiv

Cristi Balaj a trimis săgeți către jucătorii celor de la FCSB, cei care îi acuzau pe adversari că trag de timp. Oficialul susține că echipa sa a avut un penalty neacordat.
10.04.2023 | 11:38
Cristi Balaj sageti catre jucatorii FCSB Vorbeau ei de vaicareli Sa fim mai atenti Reclama un penalty neacordat Video exclusiv
Cristi Balaj, săgeți către jucătorii FCSB: "Vorbeau ei de văicăreli... Să fim mai atenți!" Reclamă un penalty neacordat. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei a treia din play-off. Este un rezultat care avantajează Farul Constanța, care s-a desprins la patru puncte de campioana en-titre, înaintea duelului cu FCSB de pe Arena Națională.

Cristi Balaj, săgeți către jucătorii FCSB: “Vorbeau ei de văicăreli… Să fim mai atenți!”

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a trimis săgeți către jucătorii celor de la FCSB în emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, spunând că Miculescu s-a văicărit la faza în care a cerut penalty:

ADVERTISEMENT

“În meciul de aseară am avut prezențe în careul advers atâtea cât am avut în alte 4-5 meciuri adunat la un loc. Au avut un portar bun, până la golul lui Florinel Coman, nu prea au avut ocazii. A venit golul împotriva cursului jocului.

Apoi a fost un meci deschis, s-a jucat cu garda jos, de asta au apărut ocazii și la poarta noastră. Este frustrant că am jucat bine și nu am cum să nu fiu dezamăgit. Fotbalul este un sport de contact, una este să atingi, alta este să vii cu talpa pe piciorul lui Miculescu. Iar acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Era ca și o barieră. Eu m-am uitat cu atenție, nu am văzut să îi pună piedică. Portarul nu a venit cu talpa spre atacantul celor de la FCSB. Apropo de văicăreli. Vorbeau ei de văicăreli… să fim mai atenți. 

“Bîrligea are entorsă la nivelul piciorului stâng”

Bîrligea are entorsă la nivelul piciorului stâng de la faza aia. Este contuzionată glezna. A încercat să revină, dar a acuzat problema, dar nu a putut continua. Eu am obosit și faptul că discut de arbitraj devin penibil.

ADVERTISEMENT

Nu am cum să vin să lămuresc jucătorii să își vadă de joc, de meci, să nu comenteze la deciziile arbitrilor. Nu mai vreau să vorbesc, trebuie să fiu preocupat de jocul echipei. Dar la faza cu Bîrligea nu știu care au fost considerentele. 

Eu evit și nu mai vreau să vorbesc. În următoarele două etape se pot întâmpla multe. Dacă luăm jocul din acest an, din ianuarie, când am câștigat fără drept de apel la Constanța, campionatul se joacă. 

ADVERTISEMENT

Trebuia să primească CFR Cluj un PENALTY cu FCSB?! CONTROVERSE în derby

Aseară nu ar fi fost o surpriză să câștigăm. FCSB a avut ocazii doar după ce a egalat. Noi am forțat și am fost cu fundașii centrali în careul lor. Ne-am dorit mult să câștigăm. Dacă ar fi fost 2-0, ar fi fost altceva”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT