Sport

Cristi Balaj şi-a intrat în rol la CFR Cluj: “Văd o problemă la Alibec dacă a fost acolo în timpul meciului!”

Cristi Balaj și-a intrat în rol la CFR Cluj și a semnalat o problemă la Denis Alibec.
20.09.2021 | 23:45
Cristi Balaj sia intrat in rol la CFR Cluj Vad o problema la Alibec daca a fost acolo in timpul meciului
ADVERTISEMENT

Oficialul campioanei României a comentat gestul lui Denis Alibec de a posta o fotografie de la „Untold”, festivalul de muzică de la Cluj, în timpul partidei pe care echipa sa o avea.

Cristi Balaj a recunoscut faptul că nu este supărat pe seama faptului că a postat o poză, ci pe faptul că Alibec se afla la festival atunci când echipa sa avea meci.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj și-a intrat în rol la CFR Cluj și îl atenționează pe Alibec

Cristi Balaj și-a intrat în rol la CFR Cluj și a semnalat deja o problemă, și anume un gest făcut de Alibec în timp ce echipa sa juca. Denis Alibec a postat o fotografie când se afla la festivalul „Untold”, motiv pentru care l-a atenționat:

„Nu văd nicio problemă că Alibec a postat o fotografie de la Untold în timpul meciului, însă văd o problemă dacă el era acolo în timpul meciului. Poate a fost acolo înainte de meci și a postat-o în timpul meciului”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cristi Balaj a comentat și o fază controversată petrecută în duelul dintre CFR Cluj și Craiova, atunci când Nicușor Bancu l-a lovit în propriul careu, din imprudență, pe Cristi Manea.

„A fost penalty! Bancu a atacat mult prea sus, l-a lovit pe Manea, trebuia să fie dictat penalty și acordat al doilea cartonaș galben”, a mai spus Cristi Balaj, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Nu primim ce merităm. Penalty și roșu, a văzut o țară întreagă. Arbitrii trebuie să fie mai atenți la asemenea faze, a fost clar ca lumina zilei.

Mi se pare ciudat. Și la Botoșani am avut două penalty-uri, acum unul. Asta m-a deranjat”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Culio merita cartonaș roșu cu Botoșani!”

Cristi Balaj a continuat și a povestit că a avut o discuție cu Emmanuel Culio după o fază petrecută la meciul cu FC Botoșani, când mijlocașul argentinian ar fi meritat cartonașul roșu, dar a scăpat nefiind eliminat:

„Așa este Dan Petrescu, eu am discutat și cu el după meciul cu Botoșani. Cred că poți să spui aceleași lucruri, dar să alegi alte cuvinte cu care să te exprimi.

Am vorbit cu Dan Petrescu și i-am spus și lui Culio că el merita un cartonaș roșu la meciul cu Botoșani. El mi-a spus că îi dăduse un adversar un pumn. Eu i-am spus că nu are de ce să își facă dreptate singur”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,27 este cota pentru „Universitatea Craiova marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT