Fotbal intern

Cristi Balaj spune că Marius Avram a greşit în favoarea FCSB la o fază cheie în meciul cu Craiova: “E ca în cazul lui Ianis Hagi”

24.02.2019 | 23:46
Cristi Balaj spune ca Marius Avram a gresit in favoarea FCSB la o faza cheie in meciul cu Craiova E ca in cazul lui Ianis Hagi

Cristi Balaj spune că Marius Avram a greşit în favoarea FCSB la o fază cheie în meciul cu U Craiova. Fostul arbitru a analizat prestaţia “centralului” şi a susţinut că acesta a comis câteva greşeli în timpul derby-ului de pe Arena Naţională.

Două dintre fazele importante ale meciului FCSB – U Craiova 3-2 au fost disecate de Cristi Balaj. În minutul 56, Mihai Pintilii l-a faultat pe Nicuşor Bancu şi a scăpat fără să primească “galben”. “Dacă ar fi avut o poziție mai bună, sigur ar fi văzut cum Pintilii vine cu talpa pe piciorul lui Bancu. Aici a greșit, ar fi meritat cartonașul galben”, a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

Ce a spus Cristi Balaj despre prestaţia lui Marius Avram din FCSB – U Craiova 3-2

Cristi Balaj a analizat prestaţia lui Marius Avram din meciul FCSB – U Craiova 3-2 şi a declarat că arbitrul a greşit când nu i-a dat cartonaş roşu lui Mihai Bălaşa în minutul 72, când cele două formaţii se aflau la egalitate, scor 2-2. Fundaşul vicecampioanei României l-a faultat pe Nicuşor Bancu şi a primit doar “galben”.

“Din punctul meu de vedere e mai mult spre roșu. Vine cu piciorul ridicat, întins, asupra piciorului adversarului. E la fel ca în cazul lui Ianis Hagi și Viera. Ar fi trebuit să îl elimine, nu doar galben”, a mai precizat Cristi Balaj. Ion Crăciunescu a vorbit despre prestaţia lui Marius Avram şi a spus, la rândul lui, că Mihai Bălaşa ar fi trebuit să fie eliminat. “Penalty-urile au fost corect acordate, dar Bălaşa trebuia să ia cartonaş roşu”, a susţinut Ion Crăciunescu la Digi Sport, în emisiunea Fotbal Club.

Tags: