Fotbal intern

Cristi Balaj, suspiciuni după FCSB – FC Botoşani 2-1: “Când vezi golul doi, nu ai cum să nu te gândeşti! Şi cota la pariuri a scăzut”

19.04.2021 | 08:51
Cristi Balaj suspiciuni dupa FCSB  FC Botosani 21 Cand vezi golul doi nu ai cum sa nu te gandesti Si cota la pariuri a scazut
Gigi Becali a adus noi acuzații la adresa lui Cristi Balaj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-1, şi revine pe primul loc în Liga 1. Oaspeţii au avut 1-0 la pauză, dar nivelul jocului a scăzut considerabil în partea a doua. Octavian Popescu a marcat un gol de generic pentru 1-1, iar Panţîru a stabilit scorul final. Profitând de o gafă incredibilă a lui Eduard Pap.

Rezultatul de la Giurgiu nu l-a surprins deloc pe Cristi Balaj. Fostul arbitru era convins că FCSB va reuşi să o bată din nou pe FC Botoşani, aşa cum s-a întâmplat şi la meciurile din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj consideră că suspiciunile legate de corectitudinea partidei de la Giurgiu sunt cu atât mai întemeiate dacă ţinem cont că reuşita de 2-1 a venit după un cadou făcut de Pap lui Panţîru.

Cristi Balaj nu este convins că partida FCSB – FC Botoşani 2-1 a fost decisă exclusiv pe teren. Şi Panduru are o nedumerire

“Eram convins că va câştiga FCSB, era normal dacă mă uitam la rezultatele dintre cele două. Chiar eram curios când am văzut că a dat gol FC Botoşani. Nu am dovezi să spun mai mult, dar când vezi ce s-a întâmplat la golul doi nu ai cum să nu îţi pui întrebări.

ADVERTISEMENT

Până şi cota de la pariuri arată ce susţin eu. A scazut foarte mult şi înseamnă că nu sunt singurul care a gândit aşa”, a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.

Prezent şi el în studio alături de Cristi Balaj, Basarab Panduru a recunoscut că a rămas cu o nedumerire după FCSB + FC Botoşani 2-1.

ADVERTISEMENT

FC Botoşani are o singură victorie în faţa celor de la FCSB din totalul de 20 de partide directe disputate

“Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat la pauză cu FC Botoşani. Nici în prima repriză nu poţi să zici că a jucat extraordinar. Dar fotbalul ăla din prima repriză, mult sau puţin, l-au lăsat la vestiare la pauză. Iar în partea a doua nu au mai jucat absolut nimic”, a comentat şi Basarab Panduru la Telekom Sport.

FC Botoşani are un palmares de coşmar în partidele cu FCSB, cu o singură victorie obţinută în cele 20 de dueluri directe. Echipa lui Marius Croitoru a pierdut pentru a treia oară în faţa celor de la FCSB în acest sezon de Liga 1.

ADVERTISEMENT

După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 36 de puncte. CFR Cluj, care a bătut-o duminică pe Academica Clinceni, a ajuns la 35 de puncte. În vreme ce Universitea Craiova a acumulat 30 după remiza cu Sepsi de sâmbătă.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 28,00 este cota pentru „1 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT