ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cristi Balaj, deranjat de modul de votare: “E ceva împotriva legii?”

Autori: Andrei Trifan, Mirela Apostol | 18.04.2018 | 07:54
Cristi Balaj, deranjat de modul de votare:
Cristi Balaj îl susţine pe Ionuţ Lupescu la FRF

UPDATE. Cristi Balaj a sosit la Casa Fotbalului şi a anunţat că îşi va fotografia buletinul de vot. Acesta a susţinut că votul nu va avea loc în cabine, ci în faţa tuturor şi a fost deranjat de acest procedeu.

ADVERTISEMENT

“Sunt dezamăgit de lipsa de respect arătată celor din fotbal! Eu pot să vă spun că-mi doresc să câştige Ionuţ Lupescu, apoi Puşcaş. A treia variantă nu există! Dacă se va întâmpla altfel, atunci voi fi profund dezamăgit. Dar în ţara asta…. Sper să nu se întâmple acest lucru. Politicul? Am mai spus-o pentru că vorbesc în cunoştinţă de cauză. Politicul trebuie să aibă grijă ca cei de la Federaţie să se îndrepte spre sportul de masă şi nu doar către o persoană, cea care votează! Nu ştiu ce voi face după alegeri, are mai puţină importanţă.

“O să-mi fotografiez votul! Să văd ce se poate întâmpla. E ceva împotriva legii? Poza e pentru mine, nu o fac publică. Nu am voie să fac asta? Nu mă interesează că nu există cabine. Cine mă opreşte să nu-mi facă poză la buletinul de vot?” a spus Balaj.

ADVERTISEMENT

 

Preşedintele AJS Maramureş şi unul dintre susţinătorii lui Ionuţ Lupescu la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, Cristi Balaj, a făcut acuze dure.

Acesta l-a criticat apoi pe Ioan Geolgău, managerul Departamentului de Scouting de la FRF. “Din câte am auzit, există riscul ca votanții să meargă să voteze în altă cameră. Pe traseu pot fi persoane care organizează alegerile și se pot întâmpla multe. Comisia de validare a voturilor este alcătuită din persoane numite de Secretarul General al FRF. Se pot întâmpla foarte multe, chiar să primești un buletin de vot gata ștampilat.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj: “Este reprobabil să te compromiţi aşa”

Sunt dezamăgit profund. Merită tot respectul pentru ce a făcut ca fotbalist, dar este reprobabil să te compromiți așa și să accepți să primești atribuții care nu au legătură cu dezvoltarea fotbalului. Umblă după voturi. A stat cu oameni de la cluburi la anumite turnee și le-a promis că le ia jucătorii la națională. Umbla după voturi și adeziuni”, a declarat Cristi Balaj la un post televiziune.

Astăzi au loc alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Cei trei candidaţi sunt Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!