Sport

Cristi Balaj vorbeşte despre jocurile de culise în lupta pentru titlu între FCSB şi CFR Cluj: “De ce să ne ascundem? E o realitate!”

Preşedintele celor de la CFR Cluj a vorbit despre jocurile de culise în lupta pentru titlu. El consideră ciudată decizia celor de la FC Voluntari de a accepta să evolueze împotriva FCSB-ului pe Arena Naţională.
12.05.2022 | 18:50
Cristi Balaj vorbeste despre jocurile de culise in lupta pentru titlu intre FCSB si CFR Cluj De ce sa ne ascundem E o realitate
Cristi Balaj vorbeşte despre jocurile de culise în lupta pentru titlu între FCSB şi CFR Cluj: "De ce să ne ascundem? E o realitate!”
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj este nemulţumit de faptul că FCSB joacă “acasă” meciul împotriva celor de la FC Voluntari, ilfovenii anunţând că vor evolua pe Arena Naţională împotriva vicecampioanei, fiind un meci important care va atrage mulţi fani.

Cristi Balaj vorbeşte despre jocurile de culise în lupta pentru titlu între FCSB şi CFR Cluj

Preşedintele celor de la CFR Cluj spune, la rându-i, că speră ca Universitatea Craiova să îşi protejeze câţiva jucători în meciul direct, în condiţiile în care oltenii vor obţine calificarea în finala Cupei României:

ADVERTISEMENT

„Certitudinea e că FCSB joacă acest meci cu Voluntari din deplasare, acasă. Asta e o certitudine. Cum vor aborda meciul cei de la Voluntari, care au decis să joace pe stadionul unde FCSB juca acasă, rămâne de văzut, nu avem de unde să știm. Dar, în acest moment, e clar că obiectivul lor e câștigarea Cupei. Refuz să cred altceva.

“Sperăm că vor proteja câțiva jucători în meciul cu noi. De ce să ne ascundem? E o realitate!”

Cei de la Voluntari, comparativ cu cei de la Craiova, ar avea o zi în plus de odihnă pentru finală. Contează și acest amănunt, este important. Asta în situația în care Craiova se califică în finala Cupei. Sperăm că vor proteja câțiva jucători în meciul cu noi. De ce să ne ascundem? E o realitate!”, a spus Balaj la Digisport.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari este calificată în finala Cupei României după ce a câştigat cu 3-0 la general semifinala cu FC Argeş. Universitatea Craiova poate prinde finala Cupei, însă are de întors un 1-2 din turul de la Sfântu Gheorghe, împotriva lui Sepsi.

Finala Cupei, programată pe 19 mai! Îşi protejează Ciobi şi Reghe titularii?

Finala Cupei României este programată pe data de 19 mai, la doar câteva zile de la confruntările de play-off. Astfel, este de aşteptat ca Voluntari să menajeze anumiţi titulari în confruntarea cu FCSB, de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă oltenii vor prinde ultimul act şi în funcţie de finala Cupei României, Laurenţiu Reghecampf va hotărî ce jucători va folosi în meciul cu CFR Cluj, în condiţiile în care oltenii nu mai pot urca în clasament.

FCSB – CFR Cluj, programat pe stadionul din Buzău

Dacă distanţa rămâne la fel şi după această etapă, FCSB şi CFR Cluj vor juca o adevărată finală pentru titlu în ultima etapă, în meci direct. Confruntarea este programată la Buzău, pe data de 22 mai.

ADVERTISEMENT

FCSB nu poate folosi terenul propriu la cel mai important meci al sezonului. Arena Naţională a fost închiriată pentru un festival de muzică, iar uşile stadionului Steaua le-au fost închise de CSA, administratorul arenei.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,10 este cota pentru „x2 și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT