Stiri sportive

Cristi Bălgrădean, trecut rezervă deşi nu poate juca în FCSB – Rapid Viena

29.08.2018 | 16:24
Cristi Balgradean trecut rezerva desi nu poate juca in FCSB  Rapid Viena

FANATIK.RO a aflat că Cristi Bălgărădean a fost trecut rezervă deşi nu poate juca în manşa retur din playoff-ul Europa League. Staff-ul vicecampioanei României nu are pe cine să treacă pe foaia de joc în dreptul rezervelor, la portari, după ce Bălgrădean s-a accidentat.

Portarul, care a jucat ultima dată la Concordia Chiajna, s-a accidentat în partida din Liga 1 Betano, dintre FC Viitorul Constanţa şi FCSB, şi conform spuselor lui Gigi Becali, acesta nu poate evolua în partida cu Rapid Viena, având o problemă medicală mai gravă decât se anticipa.

Cristi Bălgărădean, trecut rezervă deşi nu poate juca

Becali a mărturisit că Vlad se antrenează foarte bine şi este pregătit pentru acest meci: “I-am văzut pe Meme şi Dică foarte îngrijoraţi cu referie la accidentarea lui Bălgrădean şi eu le-am spus, staţi liniştiţi că dacă vrea Dumnezeu ne califică şi cu Vlad în poartă. Meme mi-a spus că la antrenamente înnebunesc ăștia, că nu pot să îi dea niciun gol lui Vlad. Apără din toate pozițiile.A apărat bine cu Viitorul, a avut şutul ăla al lui Ianis. Nu am nicio emoţie, şi dacă ne calificăm, ne califică Dumnezeu. E greu la 3-1”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Astfel, pe foaia de joc de mâine seară, Cristi Bălgrădean va sta pe banca de rezerve, deşi este accidentat şi nu va juca niciun minut dacă Andrei Vlad, cel care va fi titular, va avea probleme. În lotul B UEFA este trecut Valentin Slabu, însă jucătorul nu va avea nicio şansă să evolueze joi seară pe Arena Naţională.

Cristi Bălgărădean, trecut rezervă deşi nu poate juca! Portarul Andrei Vlad la antrenamentul oficial de dinaintea meciului retur dintre FCSB şi Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa, desfăşurat la Baza de antrenament FCSB din Berceni, miercuri 29 august 2018.
Cristi Bălgărădean, trecut rezervă deşi nu poate juca! Portarul Andrei Vlad la antrenamentul oficial de dinaintea meciului retur dintre FCSB şi Rapid

Şi Duckadam a discutat despre problemele portarului Bălgrădean: “Și eu am crezut că Bălgrădean va fi recuperat. Azi am fost la baza sportivă și am aflat că el ar fi fost în investigații. Am înțeles că ar avea o problemă mai gravă decât se anticipa. Sperăm că va fi bine, dar eu am încredere mare și în Andrei Vlad. A intrat foarte bine la meciul cu Viitorul. A făcut niște greșeli anul trecut, dar s-a pus multă presiune pe el”, a spus Duckadam la un post de televiziune.

Nicolae Dică a abordat şi el partida cu Rapid Viena, din playoff-ul Europa League şi spune că echipa sa are o şansă importantă de a trece mai departe, însă este nevoie de multă încredere: „Trebuie să facem un meci perfect mâine seară ca să reușim această calificare. Îmi place că plecăm cu șansa a doua, fiindcă sunt puțini care cred în noi, dar eu am mare încredere în jucători. Sper că la ora jocului vom avea acea atitudine pe care eu mi-o doresc mereu. I-am văzut pe Rapid Viena și la jocul tur. Pe tranziția pozitivă sunt foarte buni. Pe tranziția negativă va trebui ca noi să recuperăm mingea foarte repede și să încercăm să facem un meci mare”, a spus Nicolae Dică.

Partida dintre FCSB şi Rapid Viena are loc joi seară, de la ora 21:30, pe Arena Naţională şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Tags: