Cristi Bălgrădean a fost anunțat de Gigi Becali că poate pleca de la FCSB! EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Silviu Ghering    Cristi Coste   
în FCSB
18/11/2019, 13:43
Cristi Bălgrădean a fost anunțat de Gigi Becali că poate pleca de la FCSB! EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Cristi Bălgrădean a fost anunțat de Gigi Becali că poate pleca. Sursa foto: telekomsport.ro

Cristian Bălgrădean a jucat sâmbăta trecută în „amicalul” pierdut la scor de FCSB în fața Chindiei Târgoviște, 3-6, și a făcut o declarație care parcă anunța o despărțire de echipa lui Gigi Becali: „Nu știu dacă din vară voi rămâne la FCSB. Asta nu știu. Sigur că ideal pentru mine ar fi să prind un transfer în străinătate. Ar fi ideal”.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 1.83 este cota pentru „PSFX”. Vezi aici toate cotele!


Cristi Bălgrădean a fost anunțat de Gigi Becali că poate pleca de la FCSB

Ipoteza plecării lui Bălgrădean de la FCSB capătă contur de certitudine. Ținut pe banca de rezerve în ultimele meciuri de Andrei Vlad, „Pufi” (31 de ani împliniți pe 21 martie) a recunoscut că nu a primit până acum nicio ofertă de prelungire a contractului scadent în vara viitoare. Ceea ce n-a spus portarul lui FCSB și a aflat FANATIK este că patronul Gigi Becali i-ar fi comunicat deja că este liber să-și caute echipă pentru că nu mai intră în vederile conducerii odată cu expirarea actualei înțelegeri și, în consecință, nu mai poate fi vorba de nicio prelungire de contract.

Încă din februarie Gigi Becali anunța că va miza pe Andrei Vlad în poarta echipei sale în sezonul actual: „Din sezonul viitor, greșește sau nu greșește, Bălgrădean va apăra Andrei Vlad. El trece la timonă. Moruțan și Coman vor fi și ei titulari de drept”. Numai că, oarecum surprinzător, la începutul lui mai patronul lui FCSB s-a “sucit” și i-a prelungit contractul lui Bălgrădean pentru încă un sezon, declarând în stilul său caracteristic: „Cum să ne strângem mâna şi să-l las să plece dacă e cel mai bun la ora asta?!”. Și „Pufi” și-a continuat activitatea la FCSB. Care activitate pare acum iarăși aproape de final.

Un portar de 20 de ani şi unul de 21 vor „închide” poarta FCSB-ului

FCSB nu va rămâne descoperită pe postul de portar dacă Bălgrădean va pleca la vară. La sfârșitul lui septembrie, Gigi Becali s-a înțeles cu conducerea lui Poli Iași în vederea cumpărării lui Ștefan Târnovanu, un goal-keeper de 19 ani (împliniți pe 9 mai), care îi va „asigura” concurență lui Andrei Vlad (20 de ani împliniți pe 15 aprilie). Pentru că „fereastra” de transferuri era închisă la acea dată, înțelegerea dintre cele două cluburi va fi oficializată în perioada de “mercato” din iarnă, iar Târnovanu va apăra poarta Iașului până la sfârșitul campionatului, în mai 2020, după care se va alătura noii sale echipe, FCSB.

  • „Sunt foarte fericit. Am ajuns titular la Poli și am semnat cu echipa cu care țin de mic copil. De mic sunt stelist și sunt fericit că voi juca la această echipă. Totul a venit foarte rapid, pe neașteptate. Este un pas foarte mare pentru mine, care mă ambiționează. Bălgrădean și Vlad sunt portari foarte buni, dar dacă voi juca foarte bine la Poli Iași, sper să ajung să joc și la FCSB” – Ștefan Târnovanu
  • 1.500.000 de euro este cota lui Cristian Bălgrădean pe transfermakt.com
  • 250.000 de euro este cota lui Andrei Vlad pe tranmsfermakt.com
  • 100.000 de euro edste cota lui Ștefan Târnovanu pe transfermarkt.com
  • 200.000 de euro l-a costat Târnovanu pe Gigi Becali, plus 15% dintr-un viitor transfer
Închide ×