Fotbal intern

Cristi Bălgrădean, acuze incredibile după Young Boys – CFR Cluj 2-1: “A dat penalty pentru că suntem români”

10.12.2020 | 23:06
Cristi Balgradean acuze incredibile dupa Young Boys  CFR Cluj 21 A dat penalty pentru ca suntem romani
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost învinsă cu 2-1 de către Young Boys Berna în etapa a șasea din grupele Europa League și a ratat calificarea în faza următoare a competiției. Portarul Cristian Bălgrădean l-a acuzat pe arbitrul meciului pentru faptul că CFR nu a mers mai departe. 

Meciul a fost unul nebun. În minutul 84 CFR a deschis scorul prin Debeljuh, la acel scor ardelenii erau calificați mai departe. În prelungirile partidei elvețienii au primit un penalty, iar Nsame a egalat. Gaudino a adus victoria pentru elvețieni.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean l-a criticat pe arbitru după meci. Portarul este de părere că ardelenii erau cei care trebuiau să meargă mai departe și îl învinuiește pe arbitru pentru ratarea calificării.

Cristi Bălgrădean a pus tunurile pe arbitraj după meciul cu Young Boys

Bălgrădean a primit cartonașul roșu în minutul 90. Și elvețienii au avut un om eliminat, cinci minute mai târziu. Djokovic a văzut și el cartonașul roșu în minutul 98. Bălgrădean a fost nemulțumit și din cauza arbitrului din meciul cu Roma. Și Mario Camora a fost furios după meciul cu elvețienii.

ADVERTISEMENT

”Suntem prea mici. Probabil a dat penalty pentru că suntem români. E o dezamăgire mare în rândul echipei, cred că  și în rândul României. E o dezamăgire foarte mare pentru că meritam calificarea. Acest arbitru a făcut să pierdem calificarea. Ce schimb. Nici nu am ajuns la el și mi-a dat roșu. Mi-a zis că-mi dă roșu pentru proteste.

I-am zis doar cum să dai așa penalty? Ce proteste, nici nu am ajuns la tine să te întreb. Eu așa cred că suntem prea mici. Suntem prea mici. Trebuia sa meargă Elveția nu România. Și după aspectul jocului trebuia sa meargă CFR în 16-imile Europa League.

ADVERTISEMENT

”Mergem mai departe”

Dezamăgirea e mare. Azi o să mai povestim la masă, dar de mâine ne gândim la meciul cu Steaua. Penalty aiurea cu Roma, penalty aiurea acum, ăsta a fost decisiv, dar asta e ce să facem mergem mai departe. Am încercat să îl încurajez pe Sandomierski.

Azi dimineață am făcut o analiză video cu jucătorii care bat penalty si știa și el că va bate acolo penalty, acolo a bătut, nu ai ce sa îi reproșezi lui Sandomierski”, a spus Cristi Bălgrădean după joc. Portarul CFR-ului a primit în mod eronat roșu.

ADVERTISEMENT

AS Roma a terminat grupa pe primul loc, cu 13 puncte. Young Boys s-a clasat pe locul secund, cu 10 puncte. Cele două echipe merg mai departe în Europa League. CFR a ocupat doar locul trei, cu cinci puncte, la egalitate cu ultima clasată CSKA Sofia.

ADVERTISEMENT
Tags: