Fotbal intern

Cristi Bălgrădean, Adi Popa și Alexandru Stan, chemați de urgență în cantonamentul de la Berceni al FCSB! Exclusiv

10.06.2020 | 11:28
Cristi Balgradean Adi Popa si Alexandru Stan chemati de urgenta in cantonamentul de la Berceni al FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean, Adi Popa și Alexandru Stan, cei trei jucători de la FCSB care au avut interzis la antrenamente de la reluarea pregătirii, au fost chemați de urgență în cantonamentul de la Berceni.

Din informațiile FANATIKcei trei vor sta acolo timp de 14 zile, într-o izolare determinată de efectuarea testului pentru noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,97 este cota pentru 2-3 goluri în meci. Vezi aici toate cotele!

Cristi Bălgrădean, Adi Popa și Alexandru Stan, de urgență în cantonamentul de la Berceni al FCSB

Gigi Becali a decis să bage 6 jucători în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență și ulterior a celei de alertă. Cei 6 sunt Cristi Bălgrădean, Adi Popa, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Bogdan Planic și Marko Momcilovic.

ADVERTISEMENT

Cu excepția lui Bogdan Planic, care s-a prezentat la reunirea de după pandemie, chiar dacă în întârziere cu două zile, celorlalți li s-a interzis prezența în cantonamentul de la Berceni. Nu li s-a permis nici să se antreneze, mai ales că Gigi Becali le-a prelungit șomajul tehnic până la finalul lunii mai.

Acum, aproape de mijlocul lunii iunie, surpriză! Trei dintre ei, Cristi Bălgrădean, Adi Popa și Alexandru Stan, au fost chemați de urgență la Berceni, să efectueze testul Covid și să rămână în izolare timp de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

E o răzbunare a lui Gigi Becali de a-i ține 14 zile în carantină? Mai ales că Bălgrădean și Popa termină contractul la finalul izolării!

Măsura luată de Gigi Becali este foarte curioasă în condițiile în care spunea că aceștia nu mai au ce să caute în baza de la Berceni. Totul poate fi privit și ca o răzbunare, pentru că doi dintre ei termină contractul cu FCSB imediat după ce ies din izolare!

Este vorba despre Cristi Bălgrădean, care de la 1 iulie este jucătorul campioanei CFR Cluj, dar și de Adi Popa, care devine liber de contract. Mijlocașul se desparte și de FCSB, dar termină și angajamentul cu englezii de la Reading.

ADVERTISEMENT

Clubul se prevalează de faptul că acesta este protocolul și trebuie respectat pentru toți jucătorii aflați sub contract!

Alexandru Stan mai are angajament încă un an, până în iunie 2021, nu vrea să plece cum cere Becali, dar probabil se va trece la negocieri financiare. Jucătorul venit de la Astra Giurgiu îi cere patronului toți banii din contract ca să rezilieze acum și să-și vadă de drumul lui!

Harlem Gnohere a reziliat deja contractul cu FCSB, Marko Momcilovic a întârziat la Belgrad

Harlem Gnohere ar fi fost și el în situația celor trei dacă între timp nu ar fi reziliat contractul cu FCSB. În urmă cu câteva zile, atacantul francez a ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali prin care să plece liber de contract după trei ani și jumătate petrecuți la roș-albaștri.

Bizonul” a devenit foarte vocal după ce s-a înțeles cu patronul, făcând dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în vestiar. Gnohere l-a făcut praf pe antrenorul Bogdan Vintilă, dar a vorbit și despre unii foști colegi. Acum Harlem ar fi fost și el la Berceni, dar nu mai e cazul.

Interesantă este și situația lui Momcilovic, alt jucător băgat în șomaj tehnic de Gigi Becali și care termină contractul cu FCSB la finalul acestei luni. Marko Momcilovic a întârziat mai mult timp acasă, la Belgrad, acolo unde a plecat imediat după întreruperea campionatului. Nici el nu a mai fost primit la antrenamentele de la Berceni, dar, conform protocolului, trebuie să fie în izolare timp de două săptămâni.

  • 14 iunie este data primului meci oficial al FCSB după perioada de pandemie, derby-ul de la Cluj, cu campioana CFR
  • 24 iunie este data primei manșe a semifinalei de Cupă Dinamo – FCSB, returul urmând să se dispute pe 8 iulie
ADVERTISEMENT