Fotbal intern

Cristi Bălgrădean, apărat de un fost campion cu Dinamo: „Nu a trădat pe nimeni”

29.04.2020 | 10:52
Cristi Balgradean aparat de un fost campion cu Dinamo Nu a tradat pe nimeni
ADVERTISEMENT

Cristi Munteanu, fost campion cu Dinamo, nu consideră decizia lui Cristi Bălgrădean, care a semnat cu CFR Cluj fără să anunțe pe nimeni de la FCSB, a fi o trădare.

Cristi Munteanu îl apără pe Bălgrădean

CFR Cluj a reușit o lovitură neașteptată în luna martie, când a obținut, pentru sezonul viitor, semnătura lui Cristi Bălgrădean, portarul titular de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a criticat dur pe Bălgrădean, în special pentru faptul că a semnat cu o contracandidată a „roș-albaștrilor” la titlu fără să anunțe pe nimeni de la FCSB, club cu care mai avea contract până la finalul stagiunii în curs.

Cristi Munteanu, campion și câștigător al Cupei României cu Dinamo, consideră că Bălgrădean nu a trădat în momentul în care a semnat cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean nu a trădat pe nimeni! El a ajutat mult FCSB, Gigi Becali nu are de ce să fie supărat! Pentru el primează familia”, a declarat Cristi Munteanu la TV ProX.

Actualul președinte de la Oțelul Galați consideră că Bălgrădean nu va avea nicio șansă la un loc de titular în poarta celor de la CFR Cluj, dacă Giedrius Arlauskis va rămâne la formația antrenată de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Arlauskis e cel mai bun portar din România și unul dintre cei mai buni din Europa. Nu cred că va avea șanse să joace în fața lui”, consideră Cristi Munteanu.

Andrei Vlad, titular la FCSB după decizia lui Cristi Bălgrădean

Cristi Bălgrădean a fost scos din lotul celor de la FCSB după ce oficialii „roș-albaștri” au aflat că portarul a semnat cu CFR Cluj, iar postul de titular i-a revenit lui Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

Pentru stagiunea viitoare, FCSB îi va avea la dispoziție, pentru postul de portar, pe Vlad, Toma Niga și Ștefan Târnovanu, transferat de la Poli Iași, dar Gigi Becali a recunoscut că este interesat de un posibil transfer al lui Florin Niță, ajuns rezervă la Sparta Praga.

ADVERTISEMENT