Sport

Cristi Bălgrădean, sincer după cel mai prost meci european al CFR-ului: ”Atmosfera nu e bună în vestiar!”

CFR Cluj a suferit un nou eșec în Conference league, al treilea din patru meciuri disputate și șansele de calificare au scăzut considerabil. Portarul Bălgrădean a analizat evoluția echipei.
04.11.2021 | 23:40
Cristi Balgradean sincer dupa cel mai prost meci european al CFRului Atmosfera nu e buna in vestiar
ADVERTISEMENT

Portarul campioanei CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, nu a putut să-și ajute echipă să obțină măcar un punct în disputa cu AZ Alkmaar din etapa a 4-a a grupei D din Conference League.

Fotbalistul recunoaște că CFR are cea mai slabă campanie europeană din ultimii ani și că acest lucru a deteriorat atmosfera în vestiar.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost dominată categoric de Alkmaar, dar Bălgrădean crede că un rezultat de egalitate era echitabil

Bălgrădean a fost învins pentru prima oară încă din minutul 5 al partidei de la Alkmaar după o gafă uriașă a centralului care nu a văzut hențul comis de Albert Gudmundsson înainte de a deschide scorul.

Gazdele nu s-au mulțumit cu reușita din debutul partidei și au alergat neîncetat după cea de a doua reușită. Aceasta a venit în finalul întâlnirii când Pavlikas a pus latul pentru 2-0.

ADVERTISEMENT

În ciuda superiorității categorice a olandezilor, Bălgrădean crede că CFR-ul merita un punct.

”Am luat un gol foarte repede și probabil că acolo s-a rupt, dar au mai avut ocazii pe parcursul jocului, am avut și noi ocazia aia mare a lui Cipri (Ciprian Deac – n.r.), șutul ăla bară, poate-poate meritam un punct, dar na. Poate acum sunt subiectiv, o să revedem meciul și nu vreau să spun prostii.

Alkmaar a fost de la început principala candidată la primul loc, i-am vizionat, știam ce pot, au avut și avantajul terenului propriu, suporteri în spate, o atmosferă senzațională. Din păcate, la noi nu se mai poate”, a declarat Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Portarul campioanei recunoaște că problemele echipei pornesc din vestiar

Fără succes în grupa D, CFR Cluj mai are șanse infime să depășească această fază a competiției. Acest lucru nu este deloc agreat de oficialii clubului care sperau să scoate cât mai mulți bani din prezența în grupele Conference League.

Parcursul dezamăgitor al feroviarilor în actuala campanie europeană și problemele cu care se confruntă clubul au deteriorat atmosfera în vestiarul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

”Este cea mai slabă prestație europeană a CFR-ului, mai sunt două meciuri în grupă, șansele sunt foarte mici, dacă reușim să învingem în ambele jocuri, putem spera la calificare. Dar șansele sunt mici.

Atmosfera în vestiar nu are cum să fie bună după ce pierzi, e normal, e dezamăgire, dar nu ne rămâne decât să trecem peste acest joc”, a mai spus Bălgrădean, citat de sport.ro.

ADVERTISEMENT