ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Culisele plecării lui Cristi Bălgrădean la CFR Cluj. A semnat după ce Gigi Becali l-a scos din poartă după derby-ul cu Dinamo. Azi a reziliat cu FCSB! EXCLUSIV

Autor: Cristi Coste | 04.03.2020 | 15:45
Culisele plecării lui Cristi Bălgrădean la CFR Cluj. A semnat după ce Gigi Becali l-a scos din poartă după derby-ul cu Dinamo. Azi a reziliat cu FCSB! EXCLUSIV
Cristian Balgradean in meciul de fotbal dintre FCSB si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 22 decembrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Plecarea lui Cristi Bălgrădean, 31 de ani, de la FCSB la CFR Cluj, informație dezvăluită de Prosport, continuă să facă valuri în fotbalul românesc. Aflat în ultimele luni de contract cu FCSB, portarul a decis să semneze cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, totul s-a întâmplat după derby-ul Dinamo – FCSB, în urma căruia Gigi Becali l-a criticat pe Bălgrădean și l-a anunțat că va fi rezervă. Bălgrădean a decis atunci să semneze cu CFR fără să anunțe pe nimeni de la FCSB.Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj după derby-ul Dinamo – FCSB. Gigi Becali îl anunțase că nu va mai fi titular!

Cristi Bălgrădean a decis să semneze cu CFR Cluj a doua zi după derby-ul pierdut de FCSB cu Dinamo. Patronul Gigi Becali îl criticase pentru golul primit la deschiderea scorului și soarta goal-keeper-ului părea decisă.

ADVERTISEMENT

Portarii au făcut diferența în meciul cu Dinamo. Mingea aceea a lui Sin a fost plouată, nu a fost un șut puternic, așa că e greșeala lui Bălgrădean. O să treacă pe bancă”a spus Becali după Dinamo – FCSB 2-1.

A fost momentul în care „Pufi” a concluzionat că nu mai prinde poarta la FCSB în play-off și s-a hotărât să accepte oferta celor de la CFR Cluj. A semnat cu echipa campioană, fără să anunțe însă pe nimeni de la FCSB.

Bălgrădean le-a povestit apropiaților că ar fi dorit să le spună ulterior lui Gigi Becali și lui Meme Stoica. Momentan, dorea doar să fie lăsat să se antreneze cu echipa, dar a rămas fără cuvinte când, la ședința tehnică dinaintea meciului de la Botoșani, a fost anunțat titular!

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean a reziliat cu FCSB în această dimineață și va merge la Cluj să se antreneze

Bălgrădean nu se aștepta să mai apere la FCSB! Așa că titularizarea la Botoșani l-a dat peste cap. După meci nu a mai apucat să-i spună lui Meme Stoica, pentru că acesta aflase din alte părți și l-a luat la sigur.

Portarul i-a recunoscut managerului că a semnat cu CFR, apoi a fost anunțat și Gigi Becali. Totul s-a petrecut după remiza roș-albaștrilor la Botoșani, iar miercuri dimineață a fost chemat să rezilieze cu FCSB. Apoi Meme Stoica a făcut anunțul în vestiar, vizavi de reziliere și de motivul acestei despărțiri.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Bălgrădean este jucător liber de contract până în vară, când intră în vigoare noul angajament cu CFR Cluj. El a discutat cu șefii din Gruia și va merge să se antreneze cu CFR în această perioadă.

  • 1,3 milioane de euro este cota actuală a lui Cristi Bălgrădean, care era la FCSB din 19 februarie 2018
  • 10 sunt echipele la care a apărat Cristi Bălgrădean în fotbalul românesc: Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA, Dinamo, Unirea Urziceni, Craiova, Chiajna și FCSB. CFR Cluj este a 11-a
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!