Fotbal intern

Cristi Bălgrădean le-a spus colegilor de la FCSB, la aniversarea lui Ovidiu Popescu, că pleacă la Cluj. Se uitau la Sevilla – CFR! EXCLUSIV

06.03.2020 | 12:06
Cristi Balgradean lea spus colegilor de la FCSB la aniversarea lui Ovidiu Popescu ca pleaca la Cluj Se uitau la Sevilla  CFR EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Semnătura lui Cristi Bălgrădean pe contractul cu CFR Cluj din sezonul următor a creat valuri în ultimele zile. Gigi Becali i-a acuzat pe clujeni și pe jucător că nu au anunțat această mutare, fiind vorba mai mult de o vină morală.

FANATIK a aflat că au fost totuși oameni la FCSB care știau că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj cu câteva zile înainte de a afla și oficialii roș-albaștrilor. Este vorba despre câțiva foști (de acum) colegi ai lui „Pufi” care au fost la aniversarea lui Ovidiu Popescu. Se întâmpla în seara zilei de 27 februarie și, printre altele, cei prezenți la petrecere au aruncat și un ochi la Sevilla – CFR!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

Cristi Bălgrădean „s-a scăpat” la colegii de la FCSB că a semnat cu CFR la aniversarea lui Ovidiu Popescu de pe 27 februarie! Se uitau chiar la returul Sevilla – CFR!

Primul om din staff-ul celor de la FCSB care a aflat că Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj a fost managerul Mihai Stoica. Se întâmpla chiar în ziua când FCSB debuta în play-off, cu meciul de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Meme a discutat cu portarul imediat după finalul întâlnirii și în cele din urmă acesta i-a recunoscut că informația este adevărată. Apropiații goalkeeper-ului au dezvăluit pentru FANATIK că acesta ar fi dorit să le spună șefilor de la FCSB după joc, dar a fost luat prin surprindere de Meme.

Interesant este faptul că au fost colegi de-ai lui Bălgrădean care au aflat de marea bombă cu două zile înainte să explodeze totul. Mai precis joi, 27 martie, când Ovidiu Popescu și-a serbat ziua de naștere și a invitat la un local din București mai mulți colegi, printre care și pe Cristi.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean s-a scăpat și le-a transmis unora dintre ei că din sezonul următor merge la CFR Cluj, el fiind în ultimele luni de contract cu FCSB. Iar marea dezvăluire s-a produs în timp ce invitații se uitau la thriller-ul de pe „Ramon Sanchez Pizjuan”, Sevilla – CFR, unde viitoarea echipă a portarului a fost la un… VAR de calificarea în optimile de finală ale Europa League!

Cristi Bălgrădean a plecat din baza de la Berceni val-vârtej. „Unde se duce, în China? Că doar acolo se mai pot face transferuri cu coronavirusul ăsta?”

Gigi Becali a explodat în momentul în care Meme Stoica l-a anunțat că Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. I-a transmis acum două zile, miercuri, 4 martie, să-și facă bagajele și să părăsească baza de la Berceni.

ADVERTISEMENT

Portarul nu se aștepta să fie tratat în acest mod, nici nu a mai vorbit cu nimeni, s-a echipat, și-a pus geanta pe umăr și a părăsit cantonamentul, fără a se mai saluta cu colegii săi.

Cei din bază au fost pur și simplu surprinși de modul în care Bălgrădean a plecat. Se auzise, pe circuit intern, că s-a transferat, astfel că au apărut și comentariile celor care încă nu știau că a semnat cu CFR Cluj. „Unde se duce? În China? Că doar acolo se mai pot face transferuri acum cu coronavirusul ăsta?”

  • 1,3 milioane de euro este cota actuală a lui Cristi Bălgrădean pe transfermarkt, dublu față de momentul în care a venit la FCSB, în februarie 2018
  • 100.000 de euro este suma totală plătită pe toate transferurile din cariera lui Bălgrădean: 50.000 de euro a achitat Dinamo în 2010 celor de la UTA și alți 50.000 de euro a plătit FCSB Chiajnei în 2018
ADVERTISEMENT