ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Cristi Bălgrădean, DEMORALIZAT! “Nu poate să PLECE”!

Cristi Bălgrădean. Portarul lui Dinamo, Cristi Bălgrădean, s-a înţeles cu oficialii clubului să fie lăsat să plece în această vară, ambele părţi considerînd despărţirea ca fiind...
Autor: Mircea Dominte | 29.06.2014 | 10:18
Cristi Bălgrădean, DEMORALIZAT!

Cristi Bălgrădean. Portarul lui Dinamo, Cristi Bălgrădean, s-a înţeles cu oficialii clubului să fie lăsat să plece în această vară, ambele părţi considerînd despărţirea ca fiind soluţia ideală, dar marea problemă este că nici un club nu şi-a manifestat în această perioadă de transferuri interesul pentru portarul “cîinilor”!

ADVERTISEMENT

“Cel mai probabil, Bălgrădean va pleca în această vară de la Dinamo. Este dorinţa lui şi nu ne opunem”, a declarat, la finalul Adunării Generale de la FRF, preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache. Numai că Cristi Bălgrădean s-a urcat în avionul din Anglia pentru al doilea cantonament al lui Dinamo din această vară. Totul din cauza faptului că, în acest moment,doar Genclerbirligi şi-a exprimat dorinţa de a-l aconta pe portarul de 26 de ani, însă negocierile sînt departe de a se finaliza. Această situaţie a creat o stare de tensiune, Cristi Bălgrădean fiind din ce în ce mai supărat, mai ales că a fost deja ameninţat voalat că va fi trecut şi pe banca de rezerve în cazul în care transferul în străinătate rămîne o utopie, iar el nu acceptă micşorarea salariului.

Citeşte şi: Ofertă din Turcia pentru Bălgrădean!

ADVERTISEMENT

Dacă “Pufi” nu va pleca de la Dinamo şi va fi ţinut rezervă, situaţia este convenabilă pentru conducerea dinamovistă, care îi va acorda mai puţini bani goalkeeperului, acesta ratînd bonusul din contract, în valoare de 1.000 de euro, pentru fiecare partidă jucată în poarta “cîinilor”. Totuşi, Ionuţ Negoiţă încearcă să îl vîndă cît mai repede pe “”Pufi”, mai ales că în iarnă fotbalistul intră în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu oricine fără ca Dinamo să încaseze vreun ban. “Cristi Bălgrădean este demoralizat, fiindcă nu a primit momentan nicio ofertă şi el îşi doreşte să joace în străinătate. Dacă ar pleca liber, sigur şi-ar găsi ceva, însă aşa situaţia este mai complicată“, au declarat pentru FANATIK.RO surse apropiate lui Dinamo.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!