Sport

Cristi Bălgrădean, detalii despre situația sa la CFR Cluj: „Nu există un acord cu nimeni în acest moment”. Exclusiv

Cristi Bălgrădean (34 de ani) nu a fost inclus în lot de Dan Petrescu în meciul cu Farul Contanța. Portarul campioanei rupe tăcerea pentru FANATIK şi clarifică situaţia sa la echipă.
28.08.2022 | 21:15
Cristi Balgradean detalii despre situatia sa la CFR Cluj Nu exista un acord cu nimeni in acest moment Exclusiv
Cristi Bălgrădean mai are 2 ani contract cu CFR Cluj și este evaluat la 700.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce Alexandru Chipciu a ajuns de la CFR la Universitatea Cluj, „șepcile roșii” îl vor şi pe Cristian Bălgrădean. Portarul celor de la CFR Cluj este dorit de rivala din oraş, după ce a căzut în dizgraţia conducerii.

Bălgrădean rupe tăcerea pentru FANATIK: „Nu am semnat niciun acord cu alt club”

Cristi Bălgrădean nu a fost nici pe bancă la meciul cu Farul Constanța, iar Dan Petrescu l-a preferat pe puștiul de 20 de ani, Răzvan Sava, ca rezervă a lui Simone Scuffet.

ADVERTISEMENT

Dublu campion al României cu CFR Cluj şi o piesă importantă în echipa campioanei în ultimii doi ani, Bălgrădean nu mai este dorit la CFR Cluj şi este posibil să plece până la finalul perioadei de mercato.

Cristian Bălgrădean a vorbit pentru FANATIK despre sitaţia sa, spunând că este în continuare jucător al lui CFR Cluj: „Nu am semnat nicio reziliere și nici un acord cu alt club. Mai multe acum nu sunt de zis. Cert este că nu există niciun acord cu nimeni în acest moment”. 

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean nu mai este dorit la CFR Cluj

Din informațiile FANATIK, Cristi Bălgrădean a intrat în dizgrație la CFR Cluj. Lucrurile au devenit clare o dată cu transferul italianului Simone Scuffet, când portarul care a pus umărul la ultimele două titluri ale campioanei, a fost tras pe linie moartă.

„Pufi” a pierdut postul de titular și a fost doar rezervă la „dublele” cu Soligorsk și Maribor din Conference League.

ADVERTISEMENT

Portarul în vârstă de 34 este în atenția celor de la Universitatea Cluj, iar “Şepcile Roşii” speră să îl pot lua liber de contract. Ceea ce nu este cazul în acest moment.

Cristi Bălgrădean a mai fost dorit și de FC Voluntari

Bălgrădean a vrut să plece de la CFR Cluj și vara trecută, în perioada în care Marius Șumudică era antrenorul lui CFR Cluj, fiind nemulțumit de statutul de rezervă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că „Pufi” a fost convins de Bogdan Bălănescu să semneze cu FC Voluntari. Cei doi erau în relații bune din perioada în care Bălgrădean juca la Dinamo, iar oficialul ilfovenilor era președintele „câinilor”. Mutarea însă nu s-a mai realizat, iar Bălgrădean a continuat să apere la CFR Cluj.

Cristi Bălgrădean, două titluri de campion cu CFR Cluj

Cristi Bălgrădean a evoluat în 65 de meciuri pentru CFR Cluj. Portarul a cucerit în Gruia două titluri de campion și o Supercupă a României.

Cristi Bălgrădean s-a arătat providențial pentru CFR Cluj în meciul cu Rapid, când a apărat în prelungiri penalty-ul executat de Alexandru Albu, iar ardelenii au plecat cu toate cele trei puncte.

Cristi Bălgrădean mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024 și este evaluat conform Transfermarkt la 700.000 de euro.

În cazul în care „Pufi” se va înțelege cu cei de la U Cluj, se va bate pentru un loc de titular cu  Andrei Gorcea (21 de ani) și Laurențiu Brănescu (28 de ani).

  • 2 ani mai are Cristi Bălgrădean contract cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT