Fotbal intern

Cristi Bălgrădean dezvăluie ce diferențe sunt între Neluțu Varga și Gigi Becali. „E un om bun!” Exclusiv

11.02.2021 | 15:24
Cristi Balgradean dezvaluie ce diferente sunt intre Nelutu Varga si Gigi Becali E un om bun Exclusiv
ADVERTISEMENT

Comparaţiile dintre FCSB şi CFR Cluj au fost o constantă în Liga 1. Lot, valoare, strategie, transferuri şi chiar patroni, toate au fost puse în balanţă între cele două tabere. „Trădătorul“ Cristi Bălgrădean a dat verdictul în ceea ce îi priveşte pe Gigi Becali şi Neluţu Varga.

Cristi Bălgrădean a provocat un adevărat scandal în momentul în care a semnat cu CFR Cluj, când se afla în ultimele 6 luni de contract cu FCSB în iarna lui 2020. Gigi Becali l-a numit „trădător“ şi l-a trecut imediat pe linie moartă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Cristi Bălgrădean a acceptat să vorbească despre episodul transferului său, dar şi despre cei doi patroni, fostul Gigi Becali şi actualul Neluţu Varga.

Portarul a recunoscut faptul că a rupt orice legătură cu oficialii fostei sale echipe în momentul în care a trecut în tabăra CFR-ului, dar mai vorbeşte cu unii dintre jucătorii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean: „Gigi Becali e mai coleric, Neluțu Varga e mai liniștit”

Pe patronul actual de la CFR, pe Neluțu Varga, l-ai cunoscut?

– Da, normal, am discutat. E un om bun, vine, vorbește cu noi, e implicat.

E diferență față de Gigi Becali?

– Fiecare om e alt om. Nea Gigi e mai coleric, Neluțu e mai liniștit.

Ai mai discutat cu Becali de când ai plecat de la FCSB?

– Nu, deloc. Nici cu el, nici cu Meme, cu niciun oficial. Dar am mai vorbit cu foștii colegi, era normal.

Cum anticipezi viitorul tău fotbalistic?

– Păi, ți-am spus. Am contract cu CFR până în iunie 2022. Deci acum, în vară, titlul cu CFR, apoi încă un titlu, al 5-lea consecutiv al Clujului? Apoi vedem…

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean a câştigat procesul cu FCSB

După ce vestea că Bălgrădean a semnat cu CFR a ajuns la urechile lui Gigi Becali, patronul s-a înfuriat şi a ordonat ca „Pufi“ să nu mai aibă acces în baza de pregătire de la Berceni. Apoi, l-a băgat în şomaj tehnic, profitând de perioada pandemiei şi de deciziile adoptate de autorirăţi.

Ulterior, portarul a dat FCSB în judecată la Comisii, iar la finalul lui 2020 a venit decizia definitivă: clubul trebuie să îi plătească jucătorului toate drepturile băneştisuspendate în perioada amintită.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 2,00 este cota pentru „total goluri 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT