ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cristi Bălgrădean, fără secrete! De ce i se spune „Pufi” și cine sunt cei mai buni fundași alături de care a jucat

Autor: Andrei Șchiopu | 12.02.2021 | 11:51
Cristi Bălgrădean, fără secrete! De ce i se spune „Pufi” și cine sunt cei mai buni fundași alături de care a jucat
Cristi Bălgrădean, fără secrete pentru Fanatik! De la porecla „Pufi” până la cei mai buni fundași alături de care a jucat. Sursă foto: sportpictures.eu

Cristi Bălgrădean este unul dintre cei mai buni portari din România și unul dintre principalii candidați pentru postul de goalkeeper al naționalei lui MIrel Rădoi, după retragerea lui Ciprian Tătărușanu.

ADVERTISEMENT

Portarul CFR-ului a oferit un interviu amplu în exclusivitate pentru FANATIK, în care vorbește deschis despre experiențele trăite de el în fotbal și despre celebrul scandal din sezonul trecut când a fost acuzat de Gigi Becali de trădare.

Acesta ne-a mai povestit despre cum a ajuns să fie poreclit „Pufi”, dar și despre cei mai buni fundași alături de care a jucat. Totodată, veți afla și care este atacantul care l-a incomodat cel mai mult pe portarul în vârstă de 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean: „Cei mai buni stoperi cu care am jucat sunt Moți și Vinicius”

Care au fost cei mai buni doi stoperi pe care i-ai avut coechipieri?

– Moți și Vinicius.

Și atacantul care ți-a creat cele mai multe probleme?

– Rusescu! Câte goluri mi-a dat când eu eram la Dinamo și el la Steaua! Anul ăsta nu a mai fost cazul. În tur, când am jucat la Clinceni cu CFR, nu semnase încă, iar acum, la retur, a lipsit din cauza unei accidentări, cred.

  • 32 de ani a împlinit Cristi Bălgrădean pe 21 martie
ADVERTISEMENT

De unde vine porecla „Pufi”

De unde porecla „Pufi”, „Pufulete”…

– Prima oară mi-a spus Cătălin Munteanu la Dinamo. El mi-a zis așa pentru că mereu aveam un kilogram sau două în plus! Așa e constituția mea, dar am avut niciodată vreo problemă să le dau jos.

Cristi Bălgrădean a jucat 110 meciuri pentru Dinamo, de altfel cele mai multe partide jucate de el pentru un singur club în carieră, reușind să câștige Cupa României și Supercupa alături de formația „alb-roșie”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cristi Bălgrădean are și o prezență într-un meci oficial al naționalei României, împotriva Greciei, în victoria „tricolorilor”, 3-1, din noiembrie 2011.

  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Bălgrădean, conform transfermartk.com
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!