Fotbal intern

Gigi Becali a decis soarta lui Cristian Bălgrădean! Ce se întâmplă din sezonul viitor cu portarul de la FCSB. Patronul confirmă FANATIK

06.05.2019 | 14:33
Gigi Becali a decis soarta lui Cristian Balgradean Ce se intampla din sezonul viitor cu portarul de la FCSB Patronul confirma FANATIK

Cristi Bălgrădean a avut o evoluție solidă în meciul dintre U Craiova și FCSB, câștigat cu 2-0 de oaspeți. Portarul s-a remarcat cu câteva intervenții providențiale și a fost unul dintre cei mai buni oameni ai FCSB-ului pe “Ion Oblemenco”. Această săptămână va fi decisivă pentru viitorul lui Bălgrădean la FCSB, al cărui contract cu clubul expiră în vară. 

UPDATE, ora 14:30. Gigi Becali a confirmat FANATIK şi spune că Bălgrădean va continua la FCSB, fiind unul dintre cei mai buni portari din Liga 1: “Cum să ne strângem mâna şi să plecăm dacă e cel mai bun la ora asta? Poate să fie ăsta de la CFR mai bun”, a declarat Gigi Becali la Pro X.


Cristi Bălgrădean l-a convins pe Gigi Becali! FCSB îi activează clauza

FANATIK a aflat că ultimele evoluții ale lui Cristi Bălgrădean l-au convins pe Gigi Becali să îi prelungească înțelegerea scadentă în vară. FCSB are opțiune de prelungire automată a jucătorului după expirarea înțelegerii, așa că sunt șanse uriașe ca portarul să continue cu FCSB măcar un sezon.

Imediat după meci, Bălgrădean a declarat că pentru el prima opțiune este rămânerea la FCSB și doar dacă clubul va renunța la el, va căuta o altă soluție: “Vom vedea. Am discutat cu preșidentele acum o săptămână. Vom vedea. Pentru mine, clar prima opțiune va fi Steaua. Dacă nu se dorește să rămân, nu e nimic, ne strângem mâna și nu e nicio problemă, dacă nu se vrea”, a spus Bălgrădean, conform Telekom Sport.

Cristi Bălgrădean l-a convins pe Gigi Becali! Ce se întâmplă din sezonul viitor cu portarul de la FCSB
Cristian Balgradean in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Giurgiu, contand pentru playoff-ul Ligi 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 28 aprilie 2019. © FOTO:Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

Cristi Bălgrădean a venit la FCSB în luna februarie a anului 2018, când a semnat un contract valabil un an și jumătate, clubul având opțiune de prelungire automată pe încă un sezon la finalul contractului. Cel mai probabil, FCSB va activa această clauză și Bălgrădean va fi și în sezonul viitor portarul titular al echipei.

Gigi Becali a făcut o adevărată afacere cu Bălgrădean. L-a transferat cu 50.000 de euro de la Concordia Chiajna, iar în ultimul an și jumătate, cota portarului s-a dublat, fiind acum la 1,2 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Andrei Vlad a gafat în meciul decisiv din Europa League

În actuala stagiune, Bălgrădean a fost titular în 32 de meciuri din Liga 1 și 5 meciuri din preliminariile Europa League. Nicolae Dică a decis ca la returul din play-off-ul competiției să îl titularizeze pe Andrei Vlad, care a gafat în fața austriecilor de la Rapid Viena, iar golul încasat de FCSB s-a dovedit decisiv pentru ratarea calificării, 1-3, 2-1 cu Rapid Viena.

VEZI VIDEO GAFA LUI VLAD AICI:

Ceilalți portari din lotul FCSB sunt Andrei Vlad, poreclit de Gigi Becali “Messi al portarilor” și Răzvan Ducan, un goalkeeper de perspectivă în vârstă de 18 ani. FCSB a încercat în acest sezon să îl testeze pe Andrei Vlad pe postul de titular, însă evoluțiile ezitante ale tânărului jucător adus de la U Craiova i-au convins pe cei din staff-ul tehnic să continue în poartă cu Bălgrădean.

  • 10 e numărul echipelor la care a evoluat Cristi Bălgrădean (Atletico Arad, Minerul Lupeni, ACS Brașov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, U Craiova, Concordia Chiajna și FCSB)
  • 1,2 milioane de euro e cota lui Cristi Bălgrădean
  • 5 goluri a încasat FCSB în play-off, în 8 a doua apărare după CFR Cluj