Fotbal intern

Cristi Bălgrădean nu uită că a jucat la Dinamo: „Doamne ferește să se desființeze!”

17.12.2020 | 23:50
Cristi Balgradean nu uita ca a jucat la Dinamo Doamne fereste sa se desfiinteze
Cristi Bălgrădean nu uită că a jucat la Dinamo: „Doamne ferește să se desființeze!” (hepta)
ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean, portarul celor de la CFR Cluj, nu uită că a jucat în trecut la Dinamo, acesta gândindu-se la soarta clubului din “Ștefan cel Mare”. El speră ca fosta sa echipă să depășească momentul greu prin care trece.

Bălgrădean a fost joi seară adversarul lui Dinamo, într-o partidă în care actuala sa echipă, CFR Cluj, s-a impus cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Pentru moment campioana en-titre este pe locul 3 în Liga 1, cu 30 de puncte acumulate în 14 etape disputate în acest sezon.

Cristi Bălgrădean nu uită că a jucat la Dinamo: “Doamne ferește să se desființeze!”

“Un meci mai greu decât a părut. Au o echipă bună cu jucători valorosi. Ne facem jocul nostru și luptăm până în ultimă partidă.  Îmi pare rău pentru ce se întâmplă la Dinamo, ce văd și eu din exterior.

ADVERTISEMENT

Asta e viața, trebuie să meargă înainte, să o scoată la capăt cumva anul acesta și de la anul, nu știu, să facă o reconstrucție. E păcat pentru ce-a fost această echipă, Doamne ferește de faliment sau ceva de genul ăsta”, a delarat Cristi Bălgrădean la finalul partidei pentru Digisport.

Bălgrădean a evoluat de-a lungul carierei la U Craiova, CFR Cluj și FCSB până sa ajungă la CFR, cele mai bune performanțe fiind obținute cu FCSB (Cupa României 2019-2020), și cu Dinamo (Supercupa României 2012-2013 și Cupa României 2011-2012).

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean: “U Craiova are o revanșă de luat cu CFR”

“Eu nu am nicio revanșă de luat. Am jucat la toate cele 3 echipe, la FCSB, Dinamo și Craiova. Acum poate și Craiova își dorește să ne bată după ce-a pierdut titlul în ultimul meci. 

Noi suntem acolo, ne facem jocul nostru obișnuit și sper să luăm cele 3 puncte. Avem obiectivul să câștigăm din nou campionatul, e singurul rămas”, a adăugat Bălgrădean după partidă.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj se află la egalitate de puncte în clasament cu FCSB, fiecare câte 30, și la un punct în spatele liderului Craiova, înaintea partidei directe ce se va disputa marți la Cluj.

ADVERTISEMENT