Fotbal intern

Cristi Bălgrădean, out de la FCSB! “O să apere Vlad!” Cum l-a desființat Gigi Becali: “E autist?”

03.02.2019 | 14:37
Cristi Balgradean out de la FCSB O sa apere Vlad Cum la desfiintat Gigi Becali E autist

Cristi Bălgrădean a greșit la golul înscris de Dunărea Călărași în meciul din etapa 22, scor 1-1, iar Gigi Becali a hotărât să nu îi mai dea nicio șansă lui “Pufi” de a juca pentru vicecampioana României, iar în poarta roș-albaștrilor va intra Andrei Vlad, fotbalist pe care latifundiarul din Pipera dorea să-l cedeze sub formă de împrumut în vară.

După ce a anunțat că dorește să transfere un portar și doi fundași centrali, Gigi Becali l-a desființat pe Cristi Bălgrădean, despre care susține că “doarme în poartă” și că “are autism”. Mai mult, latifundiarul din Pipera a luat deja legătura cu Gaz Metan Mediaș pentru a urgenta transferul lui Răzvan Pleșca.

Gigi Becali a anunțat că Cristi Bălgrădean e out de la FCSB

“Cică Bălgrădean cel mai bun portar, când ne-a fost lumea mai draga ne-a curățat. Un portar și doi fundași centrali, asta trebuie să luăm noi! Repede, repede, urgent că nu avem cu cine să jucăm. Până atunci o să apere Vlad și gata. Bălgrădean nu e portar, e om care doarme în poartă, păi ce, ai autism? Însamnă că te gândești la cai verzi pe pereți. E prea multă debandadă…cine vrea și cine nu vrea să gol Stelei“, a spus Gigi Becali pentru Pro TV.

Momentul în care Cristi Bălgrădean primește gol în meciul Dunărea Călărași - FCSB 1-1
Momentul în care Cristi Bălgrădean primește gol în meciul Dunărea Călărași – FCSB 1-1

În vârstă de 30 de ani, Cristi Bălgrădean este cotat de site-urile de specialitate la 1,2 milioane de euro. Portarul originar din Sânicolau Mare a ajuns la vicecampioana României pe 19 februarie 2018 și are un contract valabil până la finalul sezonului 2018 – 2019. Pe parcursul carierei, “Pufi” a jucat pe parcursul carierei la Concordia Chiajna, U Craiova, Dinamo București, Unirea Urziceni, UTA Arad, Liberty Salonta, FC Brașov, Minerul Lupeni și Atletico Arad.

  • 1 selecție are Cristi Bălgrădean la echipa națională a României, unde a debutat pe 15 noiembrie 2011
  • 37 de meciuri are Cristi Bălgrădean la FCSB
  • 1, 2 milioane de euro este cota lui Cristi Bălgrădean, conform transfermarkt.com