Fotbal intern

Cristi Bălgrădean, portarul lui CFR Cluj, declarații despre prima accidentare din carieră. „Simțeam că se rupe!” Exclusiv

19.01.2021 | 14:51
Cristi Balgradean portarul lui CFR Cluj declaratii despre prima accidentare din cariera Simteam ca se rupe Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean, portarul celor de la CFR Cluj, a oferit primele declarații despre accidentarea suferită în victoria de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi (1-0), a campioanei en-titre. Portarul tocmai a făcut un RMN pentru a afla diagnosticul exact, și spune pentru FANATIK că, probabil, va lipsi circa 7 zile de la antrenamentele lui Edi Iordănescu.

Cristi Bălgrădean a fost înlocuit la pauză la meciul de la Sf. Gheorghe, acuzând probleme musculare la o fază petrecută pe finalul primei reprize. Accidentarea lui „Pufi”, prima din cariera sa (!), l-ar putea ține pe bară la următoarele două meciuri oficiale ale celor de la CFR Cluj, la Hermannstadt (25 ianuarie) și cu Astra Giurgiu (28 ianuarie).

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean, portarul lui CFR Cluj, declarații de ultimă oră despre prima accidentare din carieră. „Simțeam că mi se rupe mușchiul!” Exclusiv

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Cristi Bălgrădean a efectuat marţi un RMN pentru a stabili cât de gravă este accidentarea suferită în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Portarul lui CFR Cluj a susţinut că verdictul medicilor este ruptură fibrilară, ceea ce ar însemna o pauză de o săptămână.

Azi dimineață (n.r. – marți) am făcut un RMN și acum așteptăm rezultatele. Cel mai probabil este vorba despre o ruptură fibrilară care necesită undeva la 7 zile de pauză. Eu asta sper! Dar sută la sută vom ști abia după ce primesc diagnosticul.

ADVERTISEMENT

Accidentarea nu a picat bine deloc, dar vestea bună este că acum jucăm la o săptămână și am timp să mă recuperez. Abia luni avem meci cu Hermannstadt în deplasare. Din păcate este prima accidentare din carieră, acum, la 32 de ani! Nu am avut nicio accidentare! Deloc, deloc!

M-am accidentat la sprintul de după șutul jucătorului de la Sepsi, nu la șut cum s-a vehiculat. Am simțit că mușchiul este întins la maxim. Când au intrat doctorii pe teren, era aproape minutul 40, le-am și spus că la pauză o să fac schimbare pentru că simțeam că mi se rupe mușchiul!”, a declarat Bălgrădean în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu trebuie să se bazeze pe Grzegorz Sandomierski

După accidentarea lui Cristi Bălgrădean, Edi Iordănescu va trebui să se bazeze pe Grzegorz Sandomierski pentru următoarele două meciuri din campionat. Portarul polonez a jucat cinci partide în actualul sezon pentru campioana României, dar doar în două a fost integralist.

Grzegorz Sandomierski a ajuns la CFR Cluj în ianuarie 2020, fiind adus din postura de jucător liber de contract de la Jagiellonia Bialystok.

ADVERTISEMENT

Rezerva lui Cristi Bălgrădean a bifat trei meciuri la echipa naţională a Poloniei, iar în trecut a evoluat pentru Genk, Blackburn Rovers sau Dinamo Zagreb.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Cristi Bălgrădean, care a venit la CFR Cluj liber de contract după despărțirea de FCSB
  • 25 de meciuri a apărat Bălgrădean pentru CFR Cluj în actualul sezon, 15 în Liga 1, restul în cupele europene. A fost integralist în toate, cu excepția ultimului, cel de la Sepsi, când s-a accidentat și a ieșit la pauză
ADVERTISEMENT