Fotbal intern

Cristi Bălgrădean, răbufnire la adresa secunzilor după ce patru dintre fotbaliștii FCSB au fost scoși la alergări la finalul meciului! Bogdan Planic, scandal cu fanii

Cristi Balgradean rabufnire la adresa secunzilor dupa ce patru dintre fotbalistii FCSB au fost scosi la alergari la finalul meciului Bogdan Planic scandal cu fanii

După ultimul fluier al lui Ovidiu Hațegan, patru dintre fotbaliștii FCSB-ului au rămas pe gazonului de pe Arena Națională pentru alergări ușoare. Secunzii lui Bogdan Argeș Vintilă i-au pus pe Cristi Manea, Olimpiu Moruțan, Ionuț Vînă și Bozhidar Ciorbadjiski să rămână pe teren pentru o scurtă sesiune de pregătire, decizie care nu a fost pe placul lui Cristi Bălgrădean.

Cristi Bălgradean, răbufnire la adresa secunzilor după meciul cu CFR Cluj

Cristi Bălgrădean a răbufnit după ultimul fluier al meciului FCSB – CFR Cluj. Patru dintre fotbaliștii roș-albaștrilor, Cristi Manea, Olimpiu Moruțan, Ionuț Vînă și Bozhidar Ciorbadjiski au rămas pe gazon pentru câteva alergări ușoare. Cristi Bălgrădean nu a fost deloc de acord cu decizia staff-ului tehnic și a fost surprins strigând nervos către Marius Dima: “Lasă-i, bă, în pace“.

Incidentul de pe gazon nu a fost singurul petrecut după jocul de pe Arena Națională. Aflat în zona mixtă, fundașul central Bogdan Planic a fost ținta atacurilor suporterilor, nemulțumiți de prestația jucătorilor de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat la egalitate, 0-0.

Sârbul nu a stat pe gânduri și a răspuns pe un ton agresiv fanilor de la Tribuna 1, după repetatele critici aduse de aceștia fotbaliștilor pregătiți de Bogdan Argeș Vintilă.

Nici Gigi Becali nu a scăpat de criticile fanilor. La ieșirea din stadion, patronul a fost asaltat cu înjurături de suporteri, care nu au ratat șansa de a-i reproșa jocul modest prestat de FCSB.