Fotbal intern

Cristi Bălgrădean s-a despărțit de FCSB înainte de meciul cu Gaz Metan. A plecat să se antreneze cu CFR Cluj

21.06.2020 | 21:42
Cristi Balgradean sa despartit de FCSB inainte de meciul cu Gaz Metan A plecat sa se antreneze cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Portarul Cristi Bălgrădean s-a despărțit de FCSB înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a patra a play-off-ului.

Intrat în dizgrația oficialilor ”roș-albaștri” după ce și-a dat acordul să meargă la CFR Cluj din sezonul viitor, după ce intrase în ultimele 6 luni de contract cu FCSB, portarul a fost lăsat liber încă de acum.

ADVERTISEMENT

Cristin Bălgrădean mai avea contract cu echipa lui Gigi Becali până la 30 iunie, dar cum nu mai intra în planurile lui Bogdan Vintilă a primit hârtie și a putut pleca chiar înaintea partidei cu Gaz Metan.

FCSB s-a despărțit de Cristi Bălgrădean

Conform Telekom Sport, FCSB a decis să se despartă de Cristi Bălgrădean cu nouă zile înainte de încheierea contractului și i-a dat hârtie că poate merge încă de acum la CFR.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean se află deja la Cluj, iar începând de luni, 22 iunie, se va pregăti sub comanda lui Dan Petrescu. Portarul va face doar antrenamente cu ardelenii, urmând să poată fi folosit  abia din sezonul viitor.

În data de 10 iunie, Cristi Bălgrădean, Adi Popa și Alexandru Stan, cei trei jucători de la FCSB care au avut interzis la antrenamente de la reluarea pregătirii, au fost chemați de urgență în cantonamentul de la Berceni.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cei trei au stat în izolare la baza de pregătire a FCSB-ului determinată de efectuarea testului pentru noul coronavirus, dar în cele din urmă Cristi Bălgrădean a primit acceptul să plece la CFR Cluj.

Alexandru Greab, portar ultima oară la divizionara secundă Concordia Chiajna, a fost propus la FCSB pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că goalkeeper-ul de 28 de ani ar putea fi o variantă pentru roș-albaștri în cazul în care nu se va putea aduce un alt portar cu experiență, principalul vizat fiind Florin Niță.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 11,00 este cota pentru „scor corect 1-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT