Fotbal intern

Cristi Bărbuț a semnat cu Sepsi, deși agentul jucătorului avea un acord cu alt club. Unde era așteptat mijlocașul

05.05.2021 | 17:13
Cristi Barbut a semnat cu Sepsi desi agentul jucatorului avea un acord cu alt club Unde era asteptat mijlocasul
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Universității Craiova, Cristi Bărbuț a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a intrat în conflict cu agentul său, Cristea Opria, care a negociat în ultimele zile plecarea fotbalistului în străinătate.

Opria nu înțelege alegerea clientului său și spune că inclusiv din Liga 1 avea o propunere mult mai avantajoasă pentru mijlocașul de 26 de ani. Agentul îi reproșează fotbalistului lipsa de onestitate.

ADVERTISEMENT

Cristi Bărbuț este un fotbalist crescut de ACS Poli Timișoara de unde a fost achiziționat în 2017 de Universitatea Craiova pentru 100.000 de euro. Contractul fotbalistului cu gruparea din Bănie expiră la sfârșitul acestui sezon.

Cristi Bărbuț era dorit și de CFR Cluj

Cristea Opria, impresarul lui Cristi Bărbuț, spune că în ultima perioadă a negociat plecarea fotbalistului în străinătate. Fără să dea numele clubului, Opria pomenește de interesul unei grupări din Turcia, dar și de o ofertă concretă din partea campioanei CFR.

ADVERTISEMENT

”Bărbuţ mi-a dat un mesaj în care m-a anunţat că a semnat cu Sepsi. Fără ştirea mea. Mă întorceam de la Budapesta, unde am negociat cu o echipă din Turcia transferul lui. Ajunsesem la o înţelegere pentru un contract foarte bun pentru el şi pentru firma mea. Ca apoi să aflu că a semnat pe nu ştiu ce filieră din Ungaria.

Eu încercam să-l duc în străinătate pentru că din ţară aveam o propunere clară. Şi nu de la orice echipă, ci de la echipa campioană. Şi el ce face? Nu mi-e de bani pentru că din ce pot lua de la el ajung la o sumă mai mare decât comisionul de transfer, dar sunt efectiv blocat de un asemenea comportament”, a răbufnit Cristea Opria la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Agentul Opria le arată obrazul celor de la Sepsi

Impresarul fotbalistului nu este de acord cu modul în care clientul său a ajuns la Sepsi Sfântu Gheorghe și a comparat situația lui Cristi Bărbuț cu cea a lui Rachid Bouhenna, care a semnat cu CFR Cluj și pe care oficialii clubului din secuime îl bănuiesc că nu și-ar fi apăra corect șansele într-un meci cu noua lui echipă.

”De cei de la Sepsi … Ce să zic? Am văzut ce au putut spune de Bouhenna că a semnat fără să le spună. Nu e similar, dar e cam la fel, părerea mea. Nu pot să cred că nu ştiau că e jucătorul meu! Hadnaghy l-a adus prin nu ştiu ce firmă din Ungaria. Cum Dumnezeu din Ungaria? L-au văzut ei la Craiova şi l-au propus la Sepsi, nu?”, a tunat Opria.

ADVERTISEMENT

Cristi Bărbuț nu mai intra în vederile antrenorului Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Fotbalistul, oricum la final de contract, a prins totuși 21 de meciuri în tricoul oltenilor în acest sezon însă, doar în 7 dintre acestea a fost titular.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT