Fotbal intern

Cristi Bărbuț, suspendat pentru partida Sepsi – Craiova! Fotbalistul riscă să fie amendat după ce a văzut al patrulea cartonaș galben

24.11.2019 | 20:30
Cristi Barbut suspendat pentru partida Sepsi  Craiova Fotbalistul risca sa fie amendat dupa ce a vazut al patrulea cartonas galben
Cristi Bărbuț la finalul meciului Universitatea Craiova - Viitorul. Fotbalistul va fi suspendat cu Sepsi OSK. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Bărbuț a văzut cartonașul galben în minutul 42 al meciului jucat de Universitatea Craiova cu Hermannstadt în etapa a 17-a, iar mijlocașul echipei antrenate de Victor Pițurcă va fi suspendat pentru partida cu Sepsi OSK din runda următoare deoarece a ajuns la 4 ”galbene”.

Cristi Bărbuț, suspendat pentru partida cu Sepsi

Cristi Bărbuț s-a complicat și a văzut rapid cartonașul galben de la centralul Marian Barbu, iar Victor Pițurcă nu va putea să-l folosească pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani la meciul pe care Universitatea Craiova îl va juca sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 17.30, cu Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Pe lângă suspendare, Cristi Bărbuț ar putea primi și o amendă din partea lui Victor Pițurcă. Nemulțumit de faptul că nu s-a putut baza pe Andrei Ivan și Valentin Mihăilă la partida cu Hermannstadt, antrenorul Universității Craiova a anunțat că se gândește să-i ”ardă” al buzunar pe elevii săi.

”S-au luat cartonașe foarte ușor. Am avut o discuție cu staff-ul meu și vom vedea fiecare fază în care au luat jucătorii cartonașe. Și pot fi chiar amendați, fiindcă e inadmisibil ca un jucător ca Mihăilă, un jucător tehnic, care nu prea caută contactul, să aibă atâtea cartonașe”, spunea Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO Sepsi OSK – Universitatea Craiova: 3.70 este cota pentru ”Universitatea Craiova câștigă la o diferență de un singur gol”. Vezi toate cotele aici!