Fotbal intern

Achiziţie în staff-ul lui CFR Cluj. Cristi Bobar, noul team manager al clujenilor

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu 1-0 în etapa a 5-a din Liga 1 Betano. La o zi după victoria din Gruia, clujenii au mai dat o lovitură şi l-au adus în staff-ul clubului pe un fost...
11.08.2017 | 15:30
Achizitie in stafful lui CFR Cluj Cristi Bobar noul team manager al clujenilor

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu 1-0 în etapa a 5-a din Liga 1 Betano. La o zi după victoria din Gruia, clujenii au mai dat o lovitură şi l-au adus în staff-ul clubului pe un fost dinamovist. Fostul director sportiv al dinamoviştilor, Cristi Bobar, va ocupa funcţia de team manager la formaţia antrenată de Dan Petrescu.

Conform gsp.ro, Bobar se va alătura vineri conducerii clubului CFR Cluj. Oficialul va face echipă cu Iuliu Mureşan, Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Cristi Panin. Ultima oară, Cristi Bobar a fost preşedintele clubului Cetate Deva, echipă care a jucat în Liga 3. În trecut, timp de doi ani, acesta a fost director sportiv al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

La începutul verii, imediat după ce a plecat de la Cetate Deva, Cristi Bobar declara că nu ar refuza o revenire la Dinamo. Oficialul precizase că este în continuare în relaţii bune cu Ionuţ Negoiţă, patronul “câinilor roşii”, acesta susţinând că în perioada petrecută la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a avut o relaţie bună cu suporterii dinamovişti.

“Am rămas în relaţii bune cu Negoiţă de când am plecat. Ne mai sunăm, dar nu s-a pus problema revenirii mele la Dinamo. Cel puţin momentan. Noi am lucrat la început în perioada de insolvenţă şi am făcut-o foarte bine. Cei de acolo au fost foarte corecţi faţă de mine şi eu la fel faţă de ei. Eu am avut o relaţie bună la Dinamo şi cu suporterii. Nu se ştie niciodată”

Tags: