Fotbal intern

Cristi Bobar, propus la FCSB de nașul său, Borcea, după plecarea lui Narcis! EXCLUSIV

10.11.2019 | 17:00
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a fost demis la începutul săptămânii de la FCSB și deja a fost propus un nou conducător la echipa patronată de Gigi Becali. Datorită relației dintre latifundiarul din Pipera și Cristi Borcea, acesta din urmă i-a făcut lobby lui Cristi Bobar, în prezent președinte la CSM Reșița în Liga a II-a.

  • Cota BETANO FCSB – Astra: 2,70 pentru “1 pauză, 1 final” – vezi toate cotele aici (P) 

Cristi Bobar, propus la FCSB de Borcea! Jucătorii îl aşteaptă pe Meme

Cristi Borcea este nașul de cununie al lui Bobar, dar și nașul de botez al singurului său copil, Edan Cristian. Iar fostul acționar dinamovist, cel care l-a adus în trecut și la Dinamo, unde era considerat ”vocea războinică”, vrea să-l ajute din nou să facă un salt în carieră. Conform informaţiilor FANATIK, Borcea a vorbit cu Gigi Becali şi i l-a propus pe Bobar. I l-a lăudat pe acesta, afirmând că este un om de fotbal foarte pregătit, fidel patronului și poate fi un liant foarte bun între jucători și conducere. De asemenea, Borcea i-a mai explicat lui Becali că, de fiecare dată după meciurile din campionat, pe vremea când era la Dinamo, ieşea mereu cu declaraţii despre arbitraj sau pentru a-şi certa adversarii care spuneau diverse despre roş-albi. Adică, exact profilul de director sportiv pe care îl doreşte Becali, care i-a reproşat lui Narcis Răducan exact aceste “lipsuri”.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Becali are de gând să meargă pe mâna lui Borcea, partonul roş-albaştrilor afirmând clar: “Nu mai am nevoie de director sportiv!“, după plecarea lui Narcis, sau dacă îl va readuce pe Meme Stoica, varianta cea mai logică, cel pe care şi jucătorii, prin vocea lui Florin Tănase, au spus că îl aşteaptă să revină.

În prezent, Bobar este președinte la CSM Reșița, formație alături de care a promovat în vară în Liga a II-a. Deși au avut un început de sezon foarte bun în al doilea eșalon, formația sa este pe locul 16, cu doar 16 puncte acumulate, la 14 puncte distanță de liderul Mioveni. Duminică, CSM Reșița și-a schimbat și antrenorul din cauza rezultatelor proaste. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei. înlocuindu-l pe Leo Doană.

ADVERTISEMENT