Fotbal intern

Cristi Borcea a dat pronosticul pentru FCSB – Dinamo. “Nu stai la discuţii!”

26.07.2018 | 12:09
Cristi Borcea a dat pronosticul pentru FCSB  Dinamo Nu stai la discutii

Cristi Borcea, fostul acţionar de la FC Dinamo Bucureşti, a dat pronosticul pentru derby-ul cu FCSB, meci care va avea loc duminică, 29 iulie, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”, în etapa a 2-a din ediţia 2018-2019 a Ligii 1 Betano. Deşi era conoscut drept cel mai mare rival al “roş-albaştrilor”, Cristi Borcea s-a mai linistit în perioada petrecută în închisoare.

Acesta susţine că nu îi mai interesează ce se întâmplă la FCSB, dar speră ca FC Dinamo Bucureşti să se impună în meciul cu vicecampioana României. În legătură cu jucătorii care l-au impresionat, Sorescu şi Nistor sunt pe lista fostului acţionar din “Ştefan cel Mare”.

Cristi Borcea a dat pronosticul pentru FCSB – Dinamo

…despre rivalitatea cu FCSB: “Mai am emoţii, cu toate că nu mai am fanatismul de acum câţiva ani. S-a dus odată cu vârsta, cu necazurile. Rămân dinamovist convins. Chiar nu îmi pasă ce se întâmplă cu Steaua. Înainte, îmi doream să piardă şi amicalele, savuram orice eşec al ei, acum mi-e total indiferent. Mă lasă rece dacă pierde sau câştigă în cupele europene. Îmi doresc doar ca Dinamo să bată duminică”, a spus Cristi Borcea, conform gsp.

…despre favoriţii de la FC Dinamo Bucureşti: “Batem cu 2-1. Goluri? Îmi place copilul acesta nou, Sorescu, cred că poate creşte foarte mult şi are un viitor frumos în faţă, dacă va avea grijă cu viaţa lui şi va fi sprijinit în carieră. Eu zic că el va da un gol, apoi Nistor îl marchează pe al doilea. Şi de el îmi place, e bun ca lider pentru trupa de acum a lui Dinamo.”

Cristi Borcea vrea ca Dinamo să atace

Cristi Borcea i-a sfătuit pe jucătorii lui FC Dinamo Bucureşti în legătură cu modul în care trebuie să trateze meciul de duminică şi le transmite acestora să nu stea la discuţii şi să se ducă peste adversar fără teamă. Întrebat dacă va merge la derby-ul de pe “Arena Naţională”, Cristi Borcea a declarat că va vedea partida din faţa televizorului, dar că Patrick va merge pe stadion pentru a-şi susţine favoriţii.

“Din start, să meargă peste adversar, ce să aştepte? Te duci peste adversar, să-l “omori”, nu stai la discuţii. Eu zic, de fapt sper, să dea Dinamo primul gol şi astfel se mai simplifică treaba. Un factor important va fi reprezentat de public, or suporterii “câinilor” se vor implica, vor împinge echipa de la sparte. Cu zece mii de “câini” care să facă atmosferă, să dai şi gol repede, îi culci la pământ pe stelişti. Dinamo să nu inte cu teamă! Să nu-i lase pe stelişti să respire. Adversarul o să cadă psihic dacă ia gol, trebuie luaţi tare din prima. Eu nu am emoţii duminică, mă bazez că fanii noştri vor fi la înălţime. 

Nu o să vin la meci, sunt plecat cu treburi. O să fie Patrick în schimb, el e fanatic, mai mare decât am fost eu, e înnebunit cu Dinamo. Pleacă din concediu ca să fie prezent la meci. M-a tâmpit, că batem, că anul ăsta rupem tot“, a spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea se duce spre vestiar la finalul unui meci al lui FC Dinamo Bucureşti
Cristi Borcea la finalul unui meci jucat de FC Dinamo Bucureşti