Sport

Cristi Borcea, ajutor financiar pentru „câini”! Ce s-a întâmplat la ultimul meci din cupă al lui Dinamo. Exclusiv

Cristi Borcea a oferit un ajutor nesperat pentru Dinamo în deplasarea de la Timișoara pentru meciul din Cupa României cu Ripensia.
30.09.2021 | 12:22
Cristi Borcea ajutor financiar pentru caini Ce sa intamplat la ultimul meci din cupa al lui Dinamo Exclusiv
Cristi Borcea, ajutor financiar pentru „câini”. Ce s-a întâmplat la Ripensia - Dinamo. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să pună stop seriei de cinci meciuri consecutive pierdute și a obținut calificarea în Cupa României în fața echipei de liga a doua, după golul lui Cosmin Matei.

Pentru „câini” a fost o deplasare lungă și costisitoare, mai ales că delegația alb-roșilor a plecat cu avionul de pe aeroportul Otopeni cu o zi înainte de startul partidei.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, din nou aproape de Dinamo. Cum i-a ajutat pe „câini” înainte de meciul de la Timișoara

FANATIK a aflat că delegația lui Dinamo a stat gratis la Hotelul Boavista din Timișoara, deținut de fostul acționar majoritar al lui Dinamo, Cristi Borcea. Jucătorii lui Dinamo alături de staff-ul lui Sorin Colceag au stat două nopți cazați la hotelul dinamovistului, care a fost deținut în trecut de fotbalistul timișorean Ion Timofte, fost jucător la Boavista, de unde și numele locației.

Hotelul Boavista din Timișoara este deținut de fostul finanțator al „câinilor”, Cristi Borcea
Hotelul Boavista din Timișoara este deținut de fostul finanțator al „câinilor”, Cristi Borcea.

Astfel, dinamoviștii s-au odihnit sub acoperișul lui Borcea cu o zi înainte de meci și după partida din Cupa României cu Ripensia. Acest lucru a fost de mare ajutor pentru „câini”, care se confruntă cu mari probleme financiar și a picat ca o mănușă, mai ales că hotelul se află doar la câțiva pași de stadionul „Dan Păltinișanu”.

ADVERTISEMENT

Hotelul Boavista este un spațiu de cazare de trei stele și care este foarte aproape de centrul orașului Timișoara: „Cafeaua la micul dejun nu este ieftină, micul dejun gustos, personalul drăguț, sala de fitness perfectă”, este una dintre recenziile excelente primite de hotelul „Boavista” pe site-ul Booking.com.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Boavista al lui Cristi Borcea din Timișoara

Consultând site-ul hotelului și platforma Booking.com, o noapte de cazare la Hotelul Boavista costă minim 249 de lei pe noapte. Dinamo a deplasat un lot de 20 de jucători la partida cu Ripensia Timișoara, la care se alătură antrenorul Sorin Colceag și staff-ul său.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, doar pentru cazarea jucătorilor Dinamo ar fi trebuit să plătească minim 10.000 de lei pentru cele două nopți de cazare, în cazul în care Cristi Borcea nu le-ar fi pus hotelul la dispoziție la care se adaugă și masa.

Cum arată o cameră a hotelului Boavista din Timișoara
Cum arată o cameră a hotelului Boavista din Timișoara

De altfel, hotelul Boavista deține un centru de wellness și o saună, la care se adaugă și o sală de fitness și masaje, perfecte pentru recuperare după un meci și o deplasare lungă. Hotelul are recenzii excelente și a strâns un rating impresionant de 8,8 pe Booking.com.

ADVERTISEMENT
Sala de fitness a Hotelului Boavista
Sala de fitness a Hotelului Boavista

Parteneriatul lui Dinamo cu hotelul Phoenicia s-a încheiat

Parteneriatul lui Dinamo cu hotelul Phoenicia din Băneasa s-a încheiat la finalul lui iunie, așa că Dinamo a fost nevoită să caute un alt spațiu de cazare pentru jucători și staff, care nu au putut sta în camerele de la Săftica din cauza lucrărilor de renovare și pentru că aerul condiționat lipsește din camere.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Dinamo și-a băgat în cantonament jucătorii înainte de meciurile din Liga 1 din primele etape la hotelul Crystal Palace, deținut de fiul lui Dumitru Dragomir, care a explicat că Nicolae Badea s-a ocupat personal de plata facturilor.

De altfel, înaintea meciului cu Farul Constanța, site-ul nostru a anunțat că Dinamo a rămas fără gaze la baza de pregătire de la Săftica din cauza neplății facturilor.

Din această cauză, jucătorii lui Dario Bonetti au luat masa la Hotelul Crystal Palace, care se află în apropierea stadionului din Ștefan cel Mare.

  • 10.000 de RON a costat doar cazarea jucătorilor pentru 2 nopți la Hotelul Boavista, la care se adaugă stafful lui Dinamo și masele
ADVERTISEMENT