Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Borcea, anunț bombă: „Rednic e prima opțiune de antrenor pentru Dinamo!”

Cristi Borcea s-a gândit deja pe cine ar pune antrenor la Dinamo București. Fostul patron din SuperLiga spune că Mircea Rednic este principala soluție pentru noul proiect.
26.05.2024 | 15:36
Cristi Borcea anunt bomba Rednic e prima optiune de antrenor pentru Dinamo
Cristi Borcea, anunț bombă: „Rednic e prima opțiune de antrenor pentru Dinamo!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea și alți titani au pus la cale un plan incredibil pentru Dinamo București, iar fostul patron din SuperLiga s-a gândit și la cine ar fi antrenorul echipei. Invitatul special de la FANATIK SUPERLIGA spune că Mircea Rednic este prima soluție pentru el.

Cristi Borcea, anunț bombă: „Rednic e prima opțiune de antrenor pentru Dinamo!”

Mircea Rednic ar putea să fie tehnicianul lui Dinamo București, dacă proiectul ambițios pus la cale de Nicolae Badea, Ion Țiriac și Cristi Borcea ar ajunge la finalizare. Fostul patron din Ștefan cel Mare a vorbit despre „Puriu”, un dinamovist pur-sânge.

ADVERTISEMENT

„Când l-am ales pe Rednic mi-au plecat trei acționari. Rednic e prima opțiune de antrenor pentru Dinamo, dar nu este problema mea sau a noastră, ci a conducătorilor care o să fie. Nea Mitică îl aduce pe Mircea Lucescu în secunda 1 și ne strânge imediat.

Eu și nea Mitică poate suntem contestați, dar cele mai mari rezultate au fost când Mitică Dragomir a condus LPF și eram câte trei echipe în cupele europene și una direct în Champions League.

ADVERTISEMENT

Cât am condus Dinamo au fost cele mai mari performanțe, mai mari decât înainte de ‘89. Cred că putem să ne spunem punctul de vedere legat de Dinamo și fotbalul românesc, chiar dacă suntem contestați. Nea Mitică e dinamovist, nu suntem noi, dar luați și faceți voi.

Nu puteți niciodată să fiți de nivelul nostru, orice ați face, dar încercați să faceți”, a spus Cristi Borcea la FANATIK SUPERLIGA, show live în fiecare de luni, marți și vineri, pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, plan pentru renașterea lui Dinamo: „Ai buget de 20 de milioane de euro”

„Eu vreau Dinamo să facă fuziune cu echipa de liga a patra. Sunt foarte mulţi dinamovişti care mă sună şi ştiu vremurile când luam ce voiam şi ne băteam cu oricine. Mi-au spus să vin că ne bucurăm că scăpăm de retrogradare. 

Mi-a ajuns aproape 25 de ani, în care, la vârsta de 41 de ani mi-am făcut operaţie pe cord deschis, două divorţuri, am stat cinci ani şi jumătate, nu mai sunt eu în măsură. Aşa le-am vorbit şi am spus-o. Singurul care ar fi să ne adune pe toţi şi să facă un buget de 20 de milioane de euro…

ADVERTISEMENT

Cei care sunt acum să rămână şi ei cu 10%, Renovatio sunt foarte serioşi, domnul Badea, Cohn, Niro, toţi vin cu câte 1 milion şi 500.000 de euro pe an. Deci 1 milion pe 10%, plus 500.000 de euro pe an, sunt 15 milioane. Cu drepturi tv, sponsori, ai sări de 20 de milioane”, a declarat Borcea.

Mircea Rednic, NOUL ANTRENOR la NOUL DINAMO!? Cristi Borcea, ANUNT BOMBA!

ADVERTISEMENT