Fotbal intern

Cristi Borcea, anunţ despre revenirea la Dinamo. “100% vom fi în Liga Campionilor”

02.07.2018 | 20:37
Cristi Borcea anunt despre revenirea la Dinamo 100 vom fi in Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a fost eliberat luni de la penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 4 luni pe care i-a petrecut după gratii în urma condamnării din “Dosarul Transferurilor”. Fostul conducător al lui Dinamo neagă speculaţiile că ar reveni în fotbal.

”Mi-e și dor să revin în fotbal, dar sunt momente… Frică? Nu-mi este frică, nu mi-a fost niciodată, mai ales că eu am fost antrenat în ’Ștefan cel Mare’. Toată viața îmi va fi dor de Dinamo. E adevărat că echipa n-a ajuns în Champions League, dar sperăm să ajungă. Însă, s-au schimbat foarte multe în fotbal. Ce bani se băgau de către Dinamo, Steaua, Rapid, Timișoara, Vaslui, chiar și Ceahlăul, Galați, Craiova. Dar, cu mine sigur nu va mai ajunge Dinamo prin Europa, pentru că nu o să mai apar niciodată în conducere. Poate, însă, cu Patrick”, a spus Borcea, în faţa jurnaliştilor prezenţi la clubul fiului său.

ADVERTISEMENT

Un alt Borcea lui Dinamo? Ce spune fiul Patrick

Întrebat de jurnaliştii prezenţi dacă ar fi interesat să investească la Dinamo, Patrick Borcea a spus că nu ştie sigur, dar dacă acest lucru se va întâmpla, atunci Dinamo va ajunge “100% în Champions League”. A fost prima apariţie publică a lui Cristi Borcea, la mai puţin de 5 ore de la eliberarea din penitenciar. Aflat la ieşirea de la Jilava, Borcea a spus“Dacă nu aș fi avut familia alături de mine, nu aș fi reușit. E foarte greu să fii departe de copii, de Valentina, au fost ani de sacrificii, de iubire. Nu se putea face una fără alta.”